Grums kommun

Grums kommun firar nationaldagen 6 juni genom att prisa Årets eldsjäl

Dela

För andra året i rad delar Grums kommun ut utmärkelsen Årets eldsjäl. Prisceremonin hålls i samband med det traditionsenliga nationaldagsfirandet i Sveaparken.

Gruvöns musikkår. Foto: Grums kommun
Gruvöns musikkår. Foto: Grums kommun

Under Grums kommuns nationaldagsfirande håller Olle Carlesjö nationaldagstal. Kommunalråd Leif Haraldsson (S) kommer tillsammans med konstnären Pernilla Carlsson att dela ut pris till Årets eldsjäl - 3 000 kronor från Grums kommun samt en tavla sponsrad av Pernilla Carlsson.

17 nomineringar kom in till Årets eldsjäl och tre utvalda eldsjälar kommer att kallas upp på scenen där vinnaren meddelas cirka 10.55.

Moderator är Frippe M som även bjuder på sång och tillsammans med HeatlandBoyz. En sjöjungfru och en pirat kommer på besök och blåser såpbubblor för barnen.

Grums kommun bjuder på nationaldagsbakelser i gult och blått, välkommen!

Tid: 10.00-12.00

Plats: Sveaparken i Grums

Kontakter

Bilder

Gruvöns musikkår. Foto: Grums kommun
Gruvöns musikkår. Foto: Grums kommun
Ladda ned bild

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00https://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadsregionen

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum