Grums kommun

Grums kommun firar nationaldagen genom att prisa eldsjäl

Dela

Välkommen att fira Sveriges nationaldag i Sveaparken med nationaldagstal av landshövdingen samt prisutdelning av den nya utmärkelsen Årets eldsjäl!

Under Grums kommuns nationaldagsfirande håller landshövding Kenneth Johansson nationaldagstal och delar tillsammans med Leif Haraldsson, kommunalråd, ut pris till Årets eldsjäl – 3 000 kronor från Grums kommun samt en tavla sponsrad av Olle ”Droppen” Eriksson. Drygt 50 nomineringar kom in till Årets eldsjäl och tre utvalda eldsjälar kommer att kallas upp på scenen där vinnaren meddelas klockan 10.55. Moderator är Ann-Sophie Elwin som även bjuder på sång och tillsammans med Per-Ove Johansson och Göran Bank som står för musikunderhållningen. En prinsessa och en minion kommer på besök och gör glittertatueringar på barnen.

Grums kommun bjuder på nationaldagsbakelser i gult och blått, välkommen!

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

Grums kommun är en Vänerkommun vackert belägen i södra Värmland. Vi är en del av Karlstadsregionen och här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

Bo vill göra samhället mer rättvist18.6.2018 09:10Pressmeddelande

Årets eldsjäl i Grums kommun heter Bo Tegestam och är 81 år gammal. På nationaldagen tilldelades han Grums kommuns nya utmärkelse Årets eldsjäl för sitt mångåriga engagemang inom FUB, föreningen för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning och HSO, handikappföreningarnas samarbetsorgan, numera Funktionsrätt Grums. –Jag har blivit rik, inte på pengar, men på erfarenheter, relationer och glädje, säger Bosse.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum