Grums kommun

Grums kommun prisar företagare på gala!

Dela

För tredje året i rad välkomnar Grums kommun i samarbete med Affärsnätverket Julianorna och Grumsföretagarna i samverkan det lokala näringslivet på gala. Näringslivsgala 2019 går av stapeln den 8 mars på Kungskvarnen i Borgvik.

-Precis som tidigare år har allmänheten kunnat nominera sina favoriter till de fyra priskategorierna: Årets företagare, Årets medarbetare, Årets unga företagare och Årets arbetsplats, berättar Maria Röhr näringslivschef  på Grums kommun.

En jurygrupp, bestående av representanter från kommunstyrelse, tjänstemän från tillväxtfunktionen och företagarföreningarna har sedan gjort ett urval av tolv finalister tre i varje kategori. Dessa tolv kommer att stå i rampljuset på näringslivsgalan 8 mars.

Nytt för i år är att galan kommer att anordnas på vackra Kungskvarnen i Borgvik. -Vi har bokat bussar av Gruppresor som kommer att köra tur och retur, säger Anna-Maria Jäger, näringslivsutvecklare på Grums kommun. Så vi hoppas på bra uppslutning även i år. Tidigare år har varit mycket lyckade med många deltagare och vi känner att våra lokala företagare verkligen uppskattar detta tillfälle att träffas, mingla och äta god mat. 

Under kvällen erbjuds en trerätters middag, underhållning av Johan Östling samt prisutdelning av årets företagarpriser. Kvällens konferencier är Bo Pettersson, Triton Valsteknik AB.

Kontakter

Bilder

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00https://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadsregionen

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum