Grums kommun

Grums näringsliv laddar för gala igen!

Dela

Nu är det snart dags för Grums näringslivsgala! Den 9 mars 2018 välkomnas det lokala näringslivet för andra året i rad till Gruvan i Grums. Cirka 40 företag och 140 personer har anmält sig till galan.

-Vi ser fram emot en kväll fylld av hyllningar till Grums näringslivshjältar, säger Anna-Maria Jäger näringslivsutvecklare på Grums kommun.Tillsammans med Maria Röhr, näringslivschef på Grums kommun har hon för andra året i rad arrangerat Grums näringslivsgala.

-Under vintern har allmänheten kunnat nominera dessa hjältar till de fyra priskategorierna: Årets företagare, Årets medarbetare, Årets unga företagare och Årets arbetsplats, berättar Maria Röhr.

En jurygrupp, bestående av representanter från kommunstyrelse, tjänstemän från tillväxtfunktionen och företagarföreningarna har sedan gjort ett urval av tolv finalister. Dessa tolv kommer att stå i rampljuset på näringslivsgalan 9 mars.

Näringslivsgalan i Grums kommun anordnas på Gruvan av Affärsnätverket Julianorna, Grumsföretagarna i samverkan och Grums kommun. Då erbjuds en trerätters middag, underhållning samt prisutdelning av årets företagarpriser. Kvällens konferencier är Bo Pettersson, Triton Valsteknik AB.

-Det var mycket lyckat ifjol och vi hoppas på fortsatt succé. Biljetterna är snart slutsålda och engagemanget bland våra företagarföreningar att arrangera en gala är fortsatt starkt. Vi ser det som ett en viktig kväll för företagarna att få träffas och hylla sina kollegor samt att ha en riktigt trevlig kväll tillsammans, säger Anna-Maria Jäger.

Nyckelord

Bilder

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

Grums kommun är en Vänerkommun vackert belägen i södra Värmland. Vi är en del av Karlstadsregionen och här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

Bo vill göra samhället mer rättvist18.6.2018 09:10Pressmeddelande

Årets eldsjäl i Grums kommun heter Bo Tegestam och är 81 år gammal. På nationaldagen tilldelades han Grums kommuns nya utmärkelse Årets eldsjäl för sitt mångåriga engagemang inom FUB, föreningen för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning och HSO, handikappföreningarnas samarbetsorgan, numera Funktionsrätt Grums. –Jag har blivit rik, inte på pengar, men på erfarenheter, relationer och glädje, säger Bosse.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum