Lidl Sverige

Gurkodiler och Undulatomater nykomlingar i Lidls Frukt- och Grönthylla

Dela

Ett nytt Frukt- och Gröntsortiment har gjort intåg på hyllorna på Lidl med målsättningen att det ska bli lättare att välja nyttigt. Åtta favoriter i miniformat finns just nu tillgängliga i Lidls 176 butiker: Apans bananer, Gurkodiler, Pyttepaprika, Undulatomater, Piron Päron, Äppel Päppel, Sagomorötter och Nalles Blåbär.

Frukt och grönsaker i miniformat
Frukt och grönsaker i miniformat

Lidl har lanserat en helt ny range under mottot ”Nu blir det roligare att vara nyttigt” med frukt- och gröntklassiker i miniformat. Sortimentet består av särskilda, mindre sorter med mycket smak och förpackningarna har fått ett lekfullt utseende. 

– Vi vill underlätta för alla, stora och små att välja nyttigt och grönt. Förpackningsstorleken gör att det är lätt att ta med dem på till exempel utflykten och i bilen. Eftersom själva frukterna och grönsakerna är så pass mycket mindre än deras större motsvarigheter passar de perfekt som mellanmål, säger Peter Reisenzein, Inköpschef frukt & grönt och blommor & plantor.

Förutom sagomorötter och pyttepaprikor erbjuder Lidl över 140 artiklar i frukt- och gröntsortimentet.

Miniformat i Frukt- och gröntsortimentet:

• Apans Bananer
• Gurkodiler
• Pyttepaprika
• Undulatomater
• Piron paron
• Äppel päppel
• Sagomorötter
• Nalles blåbär
• Cool kål (i butik november)
• Leopardiner (i butik november)

Lidl levererar färsk frukt och grönt till alla 176 butiker i hela Sverige – varje dag, året om och har under lång tid satsat på färskhet och utveckling av frukt- och gröntsortimentet. Bland annat har Lidl utvecklat ett nytt butikskoncept för ökad hållbarhet, minskat matsvinn, minskad energiförbrukning och förhöjd kundupplevelse.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Frukt och grönsaker i miniformat
Frukt och grönsaker i miniformat
Ladda ned bild
Sagomorötter
Sagomorötter
Ladda ned bild
Gurkodiler
Gurkodiler
Ladda ned bild
Pyttepaprika
Pyttepaprika
Ladda ned bild
Undulatomater
Undulatomater
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum