Värmdö Kommun

Gustavsbergsbadets vd mot nya utmaningar

Dela

Efter mer än 13 år som vd på Gustavsbergsbadet så lämnar Elisabeth Strömberg Värmdö för ett uppdrag som verksamhetschef för Torvalla sportcentrum i Haninge kommun.

Elisabeth Strömberg var med och öppnade Gustavsbergsbadet i februari 2008. Nu, mer än ett decennium senare, konstaterar hon att badet är en plats för både unga och äldre och att en av framgångarna är det sammansvetsade team som personalen utgör:

- Vi har haft mycket låg personalomsättning. Merparten av det här fantastiska gänget har varit med mig under nästan alla år och hjälpt till att bygga upp Gustavsbergsbadet till den attraktiva och populära plats det är, både för Värmdöbor och besökare från hela Stockholmsregionen. Jag kommer att sakna både dem och alla våra stamkunder, säger Elisabeth.

- Elisabeth har varit en nyckelfaktor i Gustavsbergsbadets utveckling och framgång. Utan henne hade vi inte varit en av regionens mest populära äventyrsbad. Jag är mycket tacksam för det arbetet som Elisabeth gjort och jag önskar henne varmt lycka till i sitt framtida uppdrag, säger Gustavsbergsbadets styrelseordförande Peter Brännström (KD).

Elisabeth började som vd för Gustavsbergsbadet i augusti 2007 och avslutar sin tjänst efter årsskiftet. Rekrytering av ny vd kommer att påbörjas inom kort.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Fungerande kollektivtrafik av yttersta vikt för Värmdö16.6.2021 18:27:57 CEST | Pressmeddelande

I och med de trafikförändringar som planeras i SL-trafiken 2021/2022 har Värmdö kommun beretts tillfälle att yttra sig. En fungerande kollektivtrafiken är av yttersta vikt för Värmdö, en expanderande kommun med delvis utmanade infrastruktur och en stor och varierad geografisk yta, fastslås i yttrandet. Vidare ser man även behovet av ett betydligt större kollektivtrafikutbud i Värmdö kommun i närtid.

En bostadskö som prioriterar Värmdöborna9.6.2021 16:34:45 CEST | Pressmeddelande

För att förbättra Värmdöbornas möjligheter att få en bostad genom det kommunala bostadsbolaget VärmdöBostäder föreslås på kommande kommunstyrelse en förändrad inriktning för hur bolagets bostäder ska förmedlas. Under förutsättning att kommunstyrelsen beslutar enligt förslaget kommer VärmdöBostäder få ett tydligare uppdrag att i första hand förmedla lägenheter till boende i Värmdö kommun.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum