Enköpings kommun

Håkan Sandberg blir HR-chef i Tierp

Dela

Efter åtta år som HR-chef i Enköping går nu Håkan Sandberg vidare till ett nytt uppdrag i Tierps kommun.

I Tierps kommun blir Håkan Sandberg ny HR-chef. Han avslutar sin anställning hos Enköpings kommun i början av februari 2022.

– Jag har vägt detta beslut fram och tillbaka och det landade i att jag vill ge mig själv möjlighet att få en ny miljö och nya utmaningar, vilket jag kommer få i Tierp, säger Håkan Sandberg och fortsätter.

– Jag kommer få jobba med samma typ av prioriterade HR-frågor, som chef- och ledarutveckling, arbetsmiljö och kompetensförsörjning/utveckling. I Tierp kommer jag få jobba lite mer operativt, vilket jag trivs med.

”Tar med mig mycket positivt”

– Det har varit en fin tid som HR-chef i Enköping och jag tar med mig mycket positivt. Stort tack till alla som jag har haft chansen att jobba med under dessa år, säger Håkan Sandberg.

Kommunledningsförvaltningens stabschef Hannu Högberg berättar att rekrytering av Håkans efterträdare har startat.

– Håkan Sandberg lämnar Enköping efter att under åtta år varit HR-chef, det är tråkigt för Enköpings kommun men samtidigt gratulerar jag Tierps kommun till en bra rekrytering. Med Håkans besked startar en rekryteringsprocess för att finna en HR-chef som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Vi har många spännande uppdrag på gång där HR-avdelningen har en central roll, säger Hannu Högberg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Håkan Sandberg, HR-chef, går vidare till ett nytt uppdrag i Tierps kommun.Foto: Thomas Henrikson
Håkan Sandberg, HR-chef, går vidare till ett nytt uppdrag i Tierps kommun.Foto: Thomas Henrikson
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum