Halebop bjuder kunderna på gig när det regnar

Dela

Under sommaren bjuder Halebop sina kunder på extra gig för surf varje gång det regnar. En halv miljon gig står redo att delas ut när det vankas lågtryck.


– Finns det något viktigare än sommarvädret i Sverige? Vi hoppas på sol men ärligt talat blir det nog en hel del regn. Vi vill inte att våra kunder ska deppa ihop när det regnar, därför bjuder i på extra gig hela sommaren, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Varje dag det regnar minst 1 mm på platser där kunderna befinner får de 1GB extra surf. Gigen finns att hämta i Halebopappen och regnet följs med hjälp av SMHI och telefonens gps-position. För varje dag det regnar släpps nya gig för kunderna att hämta.

– Vi har en halv miljon gig i vår regnpott och bjuder på regnsurf ända fram till den 31 augusti. Det kommer räcka till en hel del chattande, ringande, messande och andra härliga grejer som är kul att göra när det regnar, avslutar Johanna Sahlman.

Läs mer på halebop.se/regnsurf
Ladda ner 'Mitt Halebop' där appar finns

Nyckelord

Kontakter

Canan Yasar, presskontakt Halebop, canan.yasar@obeyapr.se, 070 383 07 48
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum