Halebop

Halebop lanserar fast bredband

Dela

Mobiloperatören Halebop breddar nu sin portfölj och lanserar fast bredband, en helt ny tjänst för varumärket. Lanseringen av bredband sker den 22 januari och kommer att finnas på utvalda stadsnät runt om i landet.

– Prispressen på bredbandmarknaden är stor men samtidigt växer marknaden och vi vill vara med på det tåget genom att erbjuda nya och befintliga kunder ett fast Halebopbredband till ett bra pris, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop. 

Fast bredband är ett helt nytt affärsområde för Halebop. Den 22 januari kan boende på utvalda stadsnät välja Halebop som bredbandsleverantör. Under året kommer tjänsten att bli tillgänglig för boende i flera delar av landet. 

De kunder som väljer Halebop som bredbandsleveratör får två fria månader och tillgång till support dygnet runt hos en kundsupport som är en av Sveriges bästa.

– Halebop är ett starkt och älskat varumärke som har vunnit SKI, Svenskt Kvalitetsindex, hela tio gånger på tolv år. Det gör att vi har bra förutsättningar nu när vi går in på en helt ny marknad där många konkurrerar om samma kunder, säger Johanna Sahlman.

Nyckelord

Kontakter

Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se, 072-540 66 60.

Bilder

Ladda ned bild
Pressbild Halebop
Pressbild Halebop
Ladda ned bild
Pressbild Halebop
Pressbild Halebop
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum