Halebop lanserar telefonkatalogen “Have you tried calling?"

Dela
Nästan varannan ung person säger sig ha telefonskräck. För att råda bot på det och få folk att oftare använda ringfunktionen på sina telefoner har Halebop tagit fram en uppdaterad version av den klassiska telefonkatalogen.
Telefonkatalogen "Have you tried calling?"
Telefonkatalogen "Have you tried calling?"

–  Vi vill uppmana folk att värna om sina allra närmaste kontakter i en tid då vi allt för ofta väljer att skriva i stället för att ringa till varandra. För att hjälpa folk på traven har vi tagit fram en både nostalgisk och nytänkande telefonkatalog där man kan skriva in favoritkontakter och bli påmind om att ringa när man behöver ett samtal som allra mest, säger Sophie Lokko marknadschef på Halebop.

Telefonkatalogen sätter fokus på ett nytt modernt fenomen: telefonskräck. Enligt en ny undersökning från Kantar Sifo som Halebop låtit göra uppger nästan varannan person, 48 procent i åldersgruppen 18–29 år att de känner ett obehag för att ringa och/eller svara i telefon. Det kan jämföras med endast 18 procent i åldersgruppen 50–64 år. Fenomenet är även vanligare bland kvinnor i åldern 18–29 år då 58 procent svarade att de känner obehag för att för att ringa och/eller att svara i telefon vilket kan jämföras med 40 procent av de unga männen i samma åldersgrupp.

– Vi har alla varit med om textkonversationerna som består av olika missförstånd som lätt hade kunnat undvikas om man bara hade lyft luren. Med telefonkatalogen vill vi hålla våra kunder i handen och hjälpa dem överkomma sin telefonskräck, avslutar Sophie Lokko marknadschef på Halebop.

Telefonkatalogen innehåller sidor för kontaktuppgifter till de speciella personerna i ens liv såväl som blanka sidor för den som gillar att rita under ett samtal. Halebops telefonkatalog går att beställa på halebop.se.

För mer information, kontakta gärna:

Sophie Lokko, marknadschef Halebop, 070-866 81 06

Nyckelord

Kontakter

Sophie Lokko, marknadschef Halebop, 070-866 81 06

Bilder

Telefonkatalogen "Have you tried calling?"
Telefonkatalogen "Have you tried calling?"
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum