Halebop släpper limiterat verk av Criss Bellini

Dela

Nu släpper Halebop The Painting Pack – där de femton första kunderna får ett konstverk signerat den anonyma konstnären Criss Bellini. Dealen släpps den 27 september klockan 11.00 på halebop.se.

Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"
Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"

Det är de femton första kunderna som köper en Samsung Galaxy Z Flip 3 med abonnemanget Halebop 30 GB som får ett exklusivt signerat exemplar av Criss Bellinis verk Bonnie & Clyde (Halebop Edition).

– Jag är övertygad om att konst är det nya naturvinet, nya kryptovalutan och nya svarta på en och samma gång. Därför är det kul att vi nu kan dela med oss av Halebops gästspel i Criss Bellinis värld. Resultatet är både kul och snyggt med roliga referenser till populärkulturen, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Criss Bellini är en anonym konstnär baserad i Sverige. I hans konst möts det traditionella och digitala, ofta med utgångspunkt i klassiska verk som får ny kostym genom Bellinis referenser till samtida urban kultur. I samarbetet med Halebop har Bellinis verk Bonnie & Clyde bearbetats med blinkningar till mobiloperatörens värld.

Bonnie & Clyde (Halebop Edition) är ett unikt motiv som överförts från digitalt till fysiskt verk och printats på kvalitetscanvas för att sedan monteras med en träram i barockstil. Samarbetet blir det första där Criss Bellini släpper ett verk i begränsad upplaga om endast 20 exemplar där samtliga är numrerade.

– Halebop är grymma på att testa nya saker och bygga broar mellan kultur och tech. Samtidigt vill jag att fler ska kunna ta del av unik konst, även personer utanför de etablerade konstkretsarna, så det här samarbetet har varit en väldigt bra match, säger Criss Bellini.

I droppet ingår en Samsung Galaxy Z Flip 3 med ett 30 GB-abonnemang samt ett signerat verk av Criss Bellini. Dealen kostar 579 kronor i månaden med en bindningstid på 36 månader. The Painting Pack släpps i 15 exemplar den 27 september klockan 11.00 på halebop.se.

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70

Bilder

Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"
Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"
Ladda ned bild
Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"
Criss Bellinis "Bonnie & Clyde (Halebop Edition)"
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum