Halebop

Halebop utmanar med Mystery Box

Dela
Vågar du köpa Halebops gåtfulla Mystery Box? Nu utmanar Halebop sina kunder att för-köpa höstens hemligaste drop! Från och med idag, den 26 september kl. 09.00 kommer det gå att beställa Mystery Boxen på halebop.se.

Trots beställning redan den 26 september kommer den nyfikne få vänta till mitten av oktober. Då levereras boxen till de modiga själar som vågar sig på denna dare. Det finns endast ett begränsat antal Mystery Boxar så det är först till kvarn som gäller.

– Vi vet redan att vi har Sveriges nöjdaste kunder. Med den här utmaningen tänkte vi ta reda på om de även är Sveriges modigaste. Förhoppningsvis väcker Mystery Boxen intresse och nyfikenhet. Vi får väl se vilka som vågar klicka hem detta mystiska och inte minst maxade mysterium, säger Sophie Lokko, marknadschef på Halebop.

Mystery Boxen hittar den nyfikne på halebop.se och leveransen sker på ett exklusivt sätt efter kundens önskemål i mitten av oktober, beroende på var kunden befinner sig. Halebop vill inte ge några detaljer kring innehållet i boxen men säger att det rör sig om något riktigt stort.

– Jag kan inte säga mer än att det rör sig om något riktigt stort och vi på Halebop är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en sån här deal, avslutar Sophie Lokko.

För mer information, kontakta gärna:

Maria Hazard, vd Obeya, maria.hazard@obeyapr.se, 070-355 90 70

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:

Maria Hazard, vd Obeya, maria.hazard@obeyapr.se, 070-355 90 70

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum