Halebop vinner SKI för elfte gången

Dela

För elfte gången på tretton år och för femte året i rad står Halebop som vinnare i Svenskt kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning av kundnöjdheten hos Sveriges mobiloperatörer. Halebop har fått topp-placeringen fler gånger än någon annan operatör på marknaden.

– Det är svårt att inte låta det här stiga oss åt huvudet nu när vi för elfte gången har Sveriges nöjdaste kunder. Men vi kanske i och för sig redan har någon form av hybris eftersom vi nyss hade en deal med vad vi tänkte skulle bli världens dyraste abonnemang ihop med specialgjorda sneakers, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Halebop har stort fokus på befintliga kunder och har under året satsat på både relationsbyggande aktiviteter och kundservice. Under 2020 har man bland annat gett kunderna extra gig varje gång det regnat, gett ut restaurangguiden Not So White Guide och gjort en klädkollektion ihop med New Black.

SKI-vinsten kommer firas tillsammans med kunderna genom att erbjuda alla obegränsat med surf under ett dygn men också med otroliga deals på sajten närmsta veckan.

– Det finns ingen utmärkelse som är finare än den här. Och det finns inget roligare än när våra kunder kastar sig på mobilen för att skaffa våra limited drops eller ovanligt schyssta deals. En elscooter eller svindyra sneakers på köpet blir ingen ledsen av, avslutar Johanna Sahlman.

Nyckelord

Kontakter

Canan Yasar, presskontakt Halebop, canan.yasar@obeyapr.se, 070 383 07 48
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Ny kortfilm ska skapa samtal om mat och identitet9.12.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Det kreativa kollektivet Wulira Studio vill undersöka mat kopplat till identitet, framför allt bland minoritetssvenskar – vilket har resulterat i kortfilmen Fuck Your Fusion. Filmen lyfter bland annat fram hur minoriteters matkulturer ofta blir accepterade först när trendiga fusion-restauranger plockar upp dem. Fuck Your Fusion är en del av Halebop Creative Call, en plattform som ger unga kreatörer möjlighet att utveckla sitt skapande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum