Region Norrbotten

Hälsocentralen i Haparanda utsatt för misstänkt sabotage

Dela

En dörr till hälsocentralen i Haparanda har utsatts för misstänkt sabotage. I en av dörrarna har ett hål påträffats i dörren, vilket kan tyda på ett försök att ta sig in.

Även anställdas fordon i anslutning till ambulansen har fått skador. En polisanmälan är gjord och polisen har varit på plats och undersökt skadorna.

– Vi jobbar med att rädda liv och ta hand om människors hälsa. Det är mycket allvarligt att sådan verksamhet utsätts för skadegörelse på det här sättet, säger Kristina Nilsson, verksamhetschef för vägburen ambulanssjukvård inom Region Norrbotten.

Kontakter

Kristina NilssonVerksamhetschef för vägburen ambulanssjukvård

Tel:0920-28 40 00

Om

Region Norrbotten
Region Norrbottenhttps://www.norrbotten.se/

Region Norrbotten arbetar för dig som bor i Norrbottens län. Vi styrs av dig och de andra invånarna i länet genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets näst största arbetsgivare. Vi har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten. 

Följ Region Norrbotten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Norrbotten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum