Länstrafiken Örebro

Halva priset på hela resan i sommar

Dela
Från 1 juni till 17 juli erbjuder vi resenärer att köpa vår periodbiljett län 30 dagar till halva priset. Det innebär halverat pris på resor i hela Örebro län med både tåg och buss. Biljetten kan köpas direkt i Länstrafikens app, men även laddas på ett Resekort.

-Erbjudandet tror vi har en stor potential att motivera fler att välja att resa med kollektivtrafiken i sommar till jobb och aktiviteter. Framförallt hoppas vi att många av våra resenärer som brukar köpa periodbiljetter med begränsad geografisk giltighet, tar chansen att resa i hela länet i sommar, då periodbiljett län 30 dagar  i de flesta fall blir ett billigare alternativ. Det är också ett billigt alternativ för de ungdomar som behöver pendla till sitt sommarjobb, säger Fredrik Eliasson, kollektivtrafikchef på Länstrafiken.

Förutom köp direkt i appen, är det även möjligt att ladda biljetten på ett Resekort ombord på våra regionbussar. Då behöver den som reser ett Resekort sedan tidigare. Resenärer kan även ta del av erbjudandet via Länstrafikens webbshop om de har ett befintligt Resekort. Resekort finns bland annat att köpa hos våra ombud och även på Länstrafikens Kundcenter på Resecentrum.

Återköp och förseningsersättning
Samma regler gäller som för ordinarie periodbiljett län 30 dagar. Mer information om vad som gäller för återköp och föreningsersättning finns på Länstrafikens webbplats.

Glad sommar önskar Länstrafiken!

Faktaruta:

Erbjudandet gäller endast periodbiljett län 30 dagar. Köper resenären biljetten den 17 juli gäller den för resor i 30 dagar från och med den 17 juli. Erbjudandet gäller däremot inte andra periodbiljetter såsom 30 dagar lågpris, 24 h, 72 h eller Flex 10/40.

• Vuxen ordinarie pris: 1 375 kr, rabatterat pris: 687 kr
• Ungdom ordinarie pris: 685 kr, rabatterat pris: 342 kr
• Student ordinarie pris, 1 100 kr, rabatterat pris 550 kr*

* Biljett till studentpris kan enbart köpas i appen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Länstrafiken Örebro
Länstrafiken Örebro
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.lanstrafiken.se

Länstrafiken är en del av Region Örebro län som ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Länstrafiken vill förenkla vardagen för människor och bidra till minskad klimatbelastning.

Följ Länstrafiken Örebro

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länstrafiken Örebro

Nöjda sjukrese- och färdtjänstresenärer i Örebro län22.2.2023 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Nu har resultatet från den årliga undersökningen Barometern för Anropsstyrd trafik för 2022 kommit och som tidigare år visar den en hög nöjdhet bland de som reser med färdtjänst och sjukresor i Örebro län. Undersökningen omfattar bland annat upplevelsen vid bokning av resa, till vilken tid man blivit tilldelad och förarens bemötande. Allra nöjdast är de som är över 80 år och de som reser ofta.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum