Åre 2019

Hämta ut din VIP-biljett till Hov1 under herrarnas Super-G

Dela

Alla med entrébiljett till herrarnas Super-G kan hämta ut ett exklusivt inträdespass av Valle under dagens tävling och därmed stå längst fram under kvällens storslagna show på Medals Plaza.

Hov1
Hov1

Hiphopgruppen Hov1 uppträder live på Medals Plaza kl 19.30 och Valle vill nu ge alla med entrébiljett till dagen tävling möjlighet att stå längst fram i Golden Circle under kvällens show.

Valle finnas runt målområdet under herrarnas Super-G och kommer under pauser och avbrott dela ut de åtråvärda inträdespassen till alla som visar upp sin entrébiljett. 

Vi samlas klockan 19.00 vid parkeringen utanför Tottebo och ser sedan kvällens storslagna show så nära Hov1 som det bara är möjligt.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hov1
Hov1
Ladda ned bild
Valle. Photo by Yana Kraeva
Valle. Photo by Yana Kraeva
Ladda ned bild

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Där livet kan levas - reflektioner från en volontär19.2.2019 09:13:08 CETPressmeddelande

Ännu ett alpint VM i Åre har passerat. Det tredje i ordningen. Aktiva, besökare och volontärer har levt och andats VM i veckor. VM-organisationen har gjort detsamma i flera år. Bortom de åk som har åkts, de medaljer som delats ut, har något annat ägt rum. Kanske har tankarna funnits där sedan tidigare, kanske har de väckts på plats. Tankar om livets mening, eller kanske snarare var det liv vi har ska levas. Var våra barn ska växa upp, var vardagen ska äga rum. Var livet ska levas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum