Åre 2019

Hämta ut din VIP-biljett till Hov1 under herrarnas Super-G

Dela

Alla med entrébiljett till herrarnas Super-G kan hämta ut ett exklusivt inträdespass av Valle under dagens tävling och därmed stå längst fram under kvällens storslagna show på Medals Plaza.

Hov1
Hov1

Hiphopgruppen Hov1 uppträder live på Medals Plaza kl 19.30 och Valle vill nu ge alla med entrébiljett till dagen tävling möjlighet att stå längst fram i Golden Circle under kvällens show.

Valle finnas runt målområdet under herrarnas Super-G och kommer under pauser och avbrott dela ut de åtråvärda inträdespassen till alla som visar upp sin entrébiljett. 

Vi samlas klockan 19.00 vid parkeringen utanför Tottebo och ser sedan kvällens storslagna show så nära Hov1 som det bara är möjligt.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hov1
Hov1
Ladda ned bild
Valle. Photo by Yana Kraeva
Valle. Photo by Yana Kraeva
Ladda ned bild

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Shiffrin siktar mot att försvara titeln - Hansdotter vill upprepa OS-succén16.2.2019 08:00:00Nyheter

Efter två intensiva veckor med tävlingar går vi in i avslutningshelgen med den disciplin som har det högsta tempot och de snabbaste och kortaste svängarna – det är dags för slalom! Damerna är först ut på lördagen och herrarna stänger alpina VM i Åre på söndagen. Shiffrin som stått högst upp på slalompallen sex av sju gånger i världscupen under säsongen är givetvis en storfavorit. Men utmanarna är många och de är rejält hungriga på seger.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum