Linköpings kommun

Han blir chef för nya förvaltningen

Dela

Magnus Sjöberg blir chef för förvaltningen Verksamhetsstöd och service. Han tillträder den 1 april 2019.

Magnus Sjöberg är för närvarande chef för Verksamhetsstöd och utveckling inom Region Östergötland där han arbetar med servicefrågor motsvarande HR och Ekonomiservice samt internt och externt servicecenter.

– Magnus har erfarenhet av att utveckla och bygga upp verksamheter. Han har ett konsultativt synsätt och kan bidra med effektiva lösningar för Linköpings kommun. Magnus har visat ett gott ledarskap när det gäller att driva och säkra förändringsarbete, säger kommundirektör Paul Håkansson.

Linköpings kommun genomför just nu en omorganisation där Verksamhetsstöd och service från och med 1 januari 2019 blir en helt ny förvaltning. Verksamhetsstöd och service ska fokusera på tillgänglighet, service och effektivitet samt arbeta för en ökad digitalisering.

– Den här omorganisationen har ett tydligt syfte och inriktning, vilket tilltalar mig. På så sätt blir det lättare att samarbeta. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag. Det ska bli jättespännande och roligt att få vara med och påverka, bland annat när det gäller utvecklingen av kontakten med medborgare, säger Magnus Sjöberg.

Kontakter

Bilder

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum