Branäsgruppen

Han ska ta Branäsgruppens restauranger till en ny nivå

Dela

Wisam Salim. Så heter mannen som nyligen tog över ansvaret för Branäsgruppens restauranger. Planeringen inför säsongen är i full gång och ett av de första uppdragen blir att hitta en ny restaurangchef på Branäsberget.

Efter bland annat elva år på Astrid Lindgrens värld tog matentusiasten Wisam Salim nyligen steget över till skidåkningens sfär och Branäsgruppen. Där ska han nu ansvara för restaurangerna på de sex anläggningarna inom koncernen.

– Det handlar om att knyta ihop hela koncernens mat- och dryckesutbud i en och samma säck. Det ska finnas en röd tråd i matupplevelsen. Även om skidåkningen är huvudattraktionen så bidrar allt till helhetsintrycket. Därför är maten minst lika viktig, säger Wisam Salim.

Att Branäsgruppens storsatsar på och anpassar anläggningarna efter barnfamiljer är ingen hemlighet. Målgruppen barnfamiljer är heller inget främmande för deras nya mat- och dryckesexpert, med tanke på hans erfarenhet från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.

– Jag tror att jag kan ha stor nytta av arbetet där. De delar ungefär samma målgrupp och det handlade även där om att hitta en röd tråd.

Med hans nya position på Branäsgruppen kommer ett stort ansvar och stora möjligheter att göra skillnad, vilket är något han ser positivt på.

– Miljöaspekten är viktig för oss. Det gäller till exempel att vi ser över engångsmaterial och att vi jobbar mer med svenska och ekologiska råvaror så långt det går.

Söker restaurangchef i Branäs

Även om Wisam Salim har ansvar över mat- och dryckesutbudet så kommer han givetvis inte att arbeta ensam. Han ska jobba fram koncernens röda tråd tillsammans med anläggningarnas restaurangchefer och passande nog får han nu själv vara med och välja ut en av dessa. Just nu söker bolaget nämligen en ny restaurangchef på Branäsberget.

– Vi är i en period där koncernen växer och givetvis måste vi anpassa samt utveckla alla våra avdelningar efter den utvecklingen. Vår förhoppning är att hitta en person som brinner för mat och dryck, människor, värdskap och att ha roligt på vägen. Säsongslivet är fantastiskt roligt och det är ännu roligare att vara med och utveckla samt påverka.

Nyckelord

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum