Brynäs IF

Här är Brynäs IF:s tränare för herrlaget 18/19

Dela

Tommy Sjödin tar över som huvudtränare för Brynäs IF. Efter att tillfälligt haft huvudansvaret under fjolårssäsongen kan vi nu bekräfta att Tommy Sjödin tar över huvudtränarollen för Brynäs IF herrlag inför säsongen 2018/2019. Dessutom har föreningen idag gjort klart med rekryteringen av en ny assisterande tränare i Magnus Sundquist.

Bildbyrån
Bildbyrån

Pressinformation 180508

Här är Brynäs IF:s tränare för herrlaget 18/19


Tommy Sjödin tar över som huvudtränare för Brynäs IF.

Efter att tillfälligt haft huvudansvaret under fjolårssäsongen kan vi nu bekräfta att Tommy Sjödin tar över huvudtränarollen för Brynäs IF herrlag inför säsongen 2018/2019. Dessutom har föreningen idag gjort klart med rekryteringen av en ny assisterande tränare i Magnus Sundquist.

Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF berättar;

-Sjödda har bevisat att han är redo att bli huvudtränare fullt ut och för oss i Brynäs IF känns det naturligt att han nu tar steget och leder truppen från start. Han har de ledaregenskaperna som krävs och tillsammans med Magnus Sundquist och Janne Larsson skapar de ett intressant team för att coacha Brynäs IF mot det 14:e guldet, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

Tommy Sjödin ser fram mot ett utökat ansvar och är ivrig att ta sig an rollen som huvudtränare från start nu vid försäsongen.

-Det känns bra att få fortsatt förtroende och arbeta vidare i rollen som huvudtränare, ett stort uppdrag som jag tar på stort allvar. Det känns bra att få fortsätta jobba med det som är påbörjat tillsammans med Janne Larsson och nu med Magnus Sundquist. Jag gick tränarutbildningen tillsammans med Sundquist har ett mycket bra intryck av honom, berättar Tommy Sjödin.

Kontraktet med Tommy Sjödin gäller tom säsongen 19/20.

Janne Larsson fortsätter som assisterande tränare och Magnus Sundquist tillträder som ny assisterande tränare med start 1 augusti 2018.

Magnus kommer senast från Tingsryds AIF i hockeyallsvenskan där han varit huvudtränare de senaste tre säsongerna. Han har även tränat lag i Danmark och i Norge. Som spelare har Magnus bland annat representerat klubbarna Mora IK, Frölunda HC och IK Vita Hästen.

-Magnus blir ett perfekt komplement i tränarstaben tillsammans med Tommy Sjödin och Janne Larsson. Han har mycket goda ledaregenskaper, är en vinnare och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning. Det blir en ny röst för truppen, en av Magnus styrkor är att få laget att jobba tillsammans mot uppsatta mål. Jag ser fram mot att fortsätta jobba med tränarteamet och välkomnar Magnus, säger sportchef Stefan Bengtzén.

-Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av Brynäs IF genom hela processen, att få representera en så anrik klubb som Brynäs är väldigt inspirerande. Jag har även haft ett bra snack med både Tommy och Janne. Tillsammans vill vi skapa vinnare och vara vinnare. Jag ser fram mot att börja jobba med dom och med truppen, säger Magnus Sundquist.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bildbyrån
Bildbyrån
Ladda ned bild
Bildbyrån
Bildbyrån
Ladda ned bild
Bildbyrån
Bildbyrån
Ladda ned bild

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum