Här är Friskis träningsnyheter 2022

Dela
Hållbar träning och välmående står i fokus när Friskis spanar på träningstrenderna inför 2022. Nu längtar många efter klassisk fysträning som snabbt sätter fart på hela må bra-systemet. Därför är vi extra stolta att få presentera Multifys, Friskis träningsnyhet 2022.
Multifys - Friskis&Svettis nyhet 2022
Multifys - Friskis&Svettis nyhet 2022

Att träning som drivs av lust håller i längden har alltid varit Friskis utgångspunkt. Efter den utmanande tid som varit är det många längtar efter ny pepp och energi.

–  Allt fler säger att de tränar för att de vet att de mår bra av det, både fysiskt och psykiskt. Med våra nyheter vill vi fortsätta att motivera och peppa, här snackar vi rejäl träning av hög kvalitet, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare på Friskis&Svettis.

Det här är Multifys och Multifys soft

Med passen Multifys och Multifys soft samlar vi ihop det bästa från fysträningen, skruvar lite och lägger på ännu mer dynamik och variation i passen. 

– Ibland behöver det inte vara krångligare än så. Att träna varierat är också en av de viktigaste nycklarna för bygga upp kroppen på ett allsidigt sätt. Det ger hållbarhet över tid, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis&Svettis.

Multifys och Multifys soft bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet.

– Det är lite som det stora programmet på biltvätten, allt du behöver. Du får igång cirkulationen i både kroppen och knoppen, en direkt belöning i en ofta stressig vardag, säger Tina Uppfeldt.

Pass i gymmet - träning med nyhetsfeeling

Vi ser också att gymträningen fortsätter att växa i popularitet. Nu vill vi göra det lättare att komma igång i gymmet och att hitta ny inspiration. Därför fortsätter Friskis att bredda utbudet och ta vara på alla de träningsmöjligheter som finns i gymmet med ännu fler pass. Liknande upplägg har funnits på olika håll tidigare men nu tar vi ett nytt grepp. 

– På Pass i gymmet får du träna i mindre grupp tillsammans med en av våra grymma tränare. Passen har olika inriktning utifrån till exempel intensitet, olika redskap, specifika styrkeövningar eller målgrupp, säger Tina Uppfeldt.

Mer på gång inom träningen

Det händer också spännande grejer inom Jympan, Friskis första och största träningsform som fortsatt att växa och utvecklas i takt med tiden. 

– Har du inte testat så tycker jag verkligen att du ska göra det. Det finns en anledning till att Friskis Jympa står stadigt när andra träningstrender blåser förbi, säger Tina Uppfeldt.

Träningsutbudet skiljer sig mellan Friskis föreningar, här kan du se vad som är på gång på ditt närmsta Friskis: https://www.friskissvettis.se/allaforeningar

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Multifys - Friskis&Svettis nyhet 2022
Multifys - Friskis&Svettis nyhet 2022
Ladda ned bild

Om

Friskis&Svettis
Friskis&SvettisOm Friskis&Svettis

Över en halv miljon människor utgör Friskis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 157 ideella idrottsföreningar, varav 107 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin rörelseglädje.

 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum