Socialdemokraterna

Här är Socialdemokraternas EU-valfilm

Dela

Socialdemokraterna fortsätter succékonceptet från 2018 och presenterar sin valfilm inför EU-valet.

Under torsdagen hade partisekreterare Lena Rådström Baastad och valledare John Zanchi premiärvisning av Socialdemokraternas valfilm inför EU-valet. Valfilmen bygger på succén från valåret 2018 där Stefan Löfven berättar vilket Sverige han vill ha.

I filmen presenterar Stefan Löfven vilket Europa han vill ha: ett Europa som försvarar demokratin och allas lika värde, ett Europa som skapar fler trygga jobb och ett Europa som tar kampen mot klimathotet.

-          Vi vill på ett lättsamt men seriöst sätt visa vad EU-valet handlar om, säger Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna.

Valfilmen kommer att visas på TV4, andra digitala kanaler samt finnas i Socialdemokraternas sociala medier. 

Här finns filmen och stillbilder att ladda ned: https://www.dropbox.com/sh/km7ebd5qutqf66r/AAAJJY8zTVm8VwuAnKTW8rxTa?dl=0

Här finns filmen på Youtube: https://youtu.be/t640sfjfQBg

Presskontakt:
Johanna Kvist, pressekreterare
08-7002683
press@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Skolan viktigt vaccin mot kriminalitet4.2.2020 14:52:25 CETPressmeddelande

Svenska folket ser kopplingen mellan misslyckanden i skolan och risk för kriminalitet. En ökad utslagning och segregation skapar otrygghet. Om barn och unga inte lyckas i skolan ökar riskerna att hamna snett. Lika hårda som vi ska vara mot brotten ska vi vara mot brottens orsaker. Då räcker det inte att göra som det högerkonservativa blocket med Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna, som gärna ställer upp på regeringens förslag om skärpta straff men som samtidigt rycker undan långsiktiga satsningar på utsatta områden. Socialdemokraterna driver en politik som lägger hela pusslet för ett starkt och tryggt samhälle.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum