Bookmark Förlag

Harlan Coben aktuell med ny bladvändare om mörka hemligheter

Dela

Harlan Coben har med sina moderna och kritikerhyllade spänningsromaner byggt en trogen läsarskara i hela världen. Med Inte utan dig, som släpps i dag, befäster han sin ställning som thrillerns mästare.

Femton år har gått sedan förortspolisen Napoleon ”Nap” Dumas tvillingbror Leo och dennes flickvän Diana tragiskt omkom i den sömniga staden Westbridge. Samma natt försvann även Naps tjej Maura utan förklaring. Nap har aldrig kunnat sluta tänka på vad som egentligen hände. Och när Mauras fingeravtryck plötsligt dyker upp i en brottsutredning kommer Nap allt närmare svaren som han har ägnat mer än ett decennium åt att leta efter.

Inte utan dig är en bladvändarthriller med oväntade vändningar som utforskar hur stora hemligheter och små lögner kan ödelägga förhållanden, familjer och i förlängningen en hel stad. 

”En bok du inta kan lägga ifrån dig”, enligt Bookreporter, och Publishers Weekly menar att Inte utan dig är ”enastående”.

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och hans bästsäljande och kritikerrosade thrillers har publicerats på 43 språk och sålt i över 70 miljoner exemplar. Vid sidan av sitt författarskap är han aktuell som tv-producent, bland annat för Netflix-serien SafeInte utan dig är översatt av Jan Malmsjö.

Kontakta gärna Stephanie Demmler för mer information om boken eller vid intervjuförfrågningar.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Omslag: Anders Timrén
Omslag: Anders Timrén
Ladda ned bild
Omslag: Anders Timrén
Omslag: Anders Timrén
Ladda ned bild
© Frank Ward, courtesy of Amherst College
© Frank Ward, courtesy of Amherst College
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum