ManpowerGroup

Helen Remnås ny chef för nationell försäljning i ManpowerGroup

Dela

Helen Remnås är ny chef för Major Accounts på ManpowerGroup i Sverige och tar plats i koncernledningen. Hon ansvarar för de stora kundernas behov av HR-lösningar från alla varumärken: Manpower, Experis, Right Management och ManpowerGroup Solutions. Helen Remnås ersätter Stefan Fransson som går i pension efter många framgångsrika år i ManpowerGroup.

Helen Remnås var tidigare chef för rekryteringsverksamheten i Experis Sverige och har haft flera ledarroller under sina 12 år i företaget. Helen Remnås är nu en del av ledningsgruppen och rapporterar till Mikael Jansson, VD ManpowerGroup i Sverige.

- Helen har en förmåga att lyssna in och hitta de rätta lösningarna för våra kunders behov av kompetenslösningar i ett snabbt föränderligt arbetsliv. Jag är glad att hon driver vidareutvecklingen av våra kunderbjudanden, säger Mikael Jansson, VD, ManpowerGroup i Sverige.

- Som marknadsledare i Sverige har vi många stora företags förtroende. Det blir spännande att hitta den perfekta mixen av olika innovativa, digitala och kundanpassade tjänster för att ytterligare utveckla våra kunders konkurrenskraft, säger Helen Remnås, chef för Major Accounts ManpowerGroup i Sverige.

Kontakter

Bilder

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Gustavlundsvägen 18
16102 Bromma

020-375 375http://www.manpowergroup.se

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup™ är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Vi hjälper organisationer att omvandla sig i en snabbt föränderlig värld, genom att hitta och utveckla talanger som gör det möjligt för våra kunder att utvecklas. ManpowerGroup™ Sverige har 12 000 medarbetare på ett 70-tal orter med fyra varumärken: Manpower®, Experis®, Right Management® och ManpowerGroup® Solutions. Varje år sätter vi 20 000 personer i jobb i Sverige.

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa10.9.2019 08:38:12 CESTPressmeddelande

Arbetsgivare i tillverkningsindustrin förväntar sig en ökad efterfrågan på arbetskraft under det fjärde kvartalet 2019, med en sysselsättningstrend på +7 procent. Det pekar på en återhämtning efter föregående kvartals negativa prognos. I jämförelse med andra europeiska länder är sysselsättningstrenden för tillverkningsindustrin i Sverige dock svagare än i drygt hälften av de europeiska länder som ingår i undersökningen. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +10 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

Positiv jobbprognos för finans-, fastighets- och uppdragssektorn i höst10.9.2019 08:35:06 CESTPressmeddelande

Arbetsgivare inom finans-, fastighets- och uppdragssektorn som utgör en stor del av tjänstesektorn, förväntar sig en ökad efterfrågan på arbetskraft under det fjärde kvartalet 2019, med en sysselsättningstrend på +12 procent, ett uppsving på nio procentenheter jämfört med samma period förra året. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +10 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum