Upplands Väsby kommun

Hemtjänstföretag går i konkurs, men tas över av ny huvudman

Dela

Camillas Hemtjänst och Service AB, som arbetar med cirka 300 brukare i Upplands Väsby, har försatts i konkurs. Konkursförvaltaren har dock nått en uppgörelse med Olivia Hemtjänst AB som innebär att de tar över hela verksamheten från Camillas Hemtjänst och Service AB.

Tidigare i veckan försattes företaget Camillas Hemtjänst och Service AB i konkurs. Företaget arbetar med cirka 300 brukare i Upplands Väsby. Konkursförvaltaren har nu gjort en uppgörelse med Olivia Hemtjänst AB som tar över verksamheten i sin helhet från Camillas Hemtjänst och Service AB. Verksamhetsövergången sker den 13 april och betyder att alla tillsvidareanställda medarbetare erbjuds att arbeta vidare för Olivia Hemtjänst AB. Fram till den 12 april driver konkursförvaltaren verksamheten.

Olivia Hemtjänst AB har varit en verksam hemtjänstutförare i Upplands Väsby sedan 2009 och kommunen kommer tillsammans med företaget göra förändringen så smidig som möjligt för brukarna. Samtliga berörda brukare kommer att kontaktas via brev och telefon.

Kontaktpersoner:

Barbro Johansson, socialchef Upplands Väsby, 08-590 977 66 

Mona Lindgren, avdelningschef beställaravdelningen, Social och omsorgskontoret Upplands Väsby, 
08-590 970 00

Åsa Suta, tf regionchef, Olivia Hemtjänst AB, 073-202 40 95

Elaine Bryntesson, kvalitetsutvecklare Olivia Hemtjänst AB, 070-776 98 13

Nyckelord

Kontakter

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum