HERAS

Heras förvärvar danska stängsel- och säkerhetsspecialisten SER Hegn

Dela

Heras förvärvar danska stängsel- och säkerhetsspecialisten SER Hegn för att bli ledande aktör för områdesskydd i Norden.

Heras Group har kommit överens om att förvärva dansk specialist inom områdesskydd - SER Hegn. Med detta växer Heras nuvarande nordiska verksamhet i Sverige och Norge med marknaden i Danmark, vilket ger gruppen en betydande marknadsandel i regionen. Med förvärvet av SER Hegn kommer Heras att bli den ledande leverantören av områdesskydd i Norden.

Den europeiska aktören Heras och danska SER Hegn har ett långvarigt förhållande och Heras levererar redan idag mycket av SER Hegns produkter och material. Sammanslagningen av de två företagen kommer att skapa goda förutsättningar för tillväxt och effektivitetsförbättringar på båda sidor.

”Vi är mycket imponerade av medarbetarna på SER Hegn, dess försäljnings-, installations- och serviceorganisation i Danmark, som har visat sin styrka under flera år. Att föra samman verksamheterna ger oss en tydlig ledande position i Norden och skapar en stark bas för ytterligare tillväxt”, säger Gilles Rabot, VD Heras Group.

Den danska verksamheten för SER Hegn: SER Hegn A / S, Moosdorf A / S, Stentoft Hegn A / S och SER Hegn Øst ApS med den nuvarande Heras-verksamheten i Sverige och Norge kommer att ge Heras en betydande position i Norden. Integration av Heras Nordic kommer att ledas av nuvarande VD, SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

”Redan idag har vi en betydande närvaro i Danmark med SER Hegn och i Sverige och Norge med Heras. Nu vill vi förbättra våra affärer och växa ytterligare på de nordiska marknaderna. Vi vill utöka vår professionella kompetens och se till att vi levererar den stora och konsekventa kundupplevelsen ”säger Henrik Hallenberg Rasmussen, VD, SER Hegn.

Meddelande till redaktörerna, inte för publicering

För mer information vänligen kontakta:

Ian Crosby, Chief Marketing & Technology officer

i.crosby@heras.com

M. +31 (0) 682586519

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

HERAS
Fältarpsvägen 396
256 69 HELSINGBORG

http://heras.se

Om SER Hegn

SER Hegn är den danska marknadsledaren för områdesskydd och säkerhet. Byggd på en platt regional struktur av semi-autonoma företag. SER Hegn sätter kundrelationer först och levererar lönsam prestanda genom att bedriva innovation och operativ excellens i sina installations- och serviceteam.

www.ser-hegn.dk

Om Heras

Heras är en europeisk ledande helhetsleverantör av permanenta och mobila områdesskyddslösningar. Vi är verksamma i över 24 länder och har mer än 1100 högt kvalificerade experter.

Experter inom områdesskydd. Vi designar, tillverkar, installerar och underhåller teporära och permanenta lösningar för områdesskydd för kunder i affärs-, samhälls- och industrisektorer. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster inom avgränsning, tillträdeskontroll, detekteringsprodukter och integrerade system tillsammans med projektledning, integration, installation, driftsättning och underhållstjänster. Vårt mål är att erkännas som Europas premiumvarumärke för områdesskydd, bevisat av vår tillförlitlighet, engagemang och expertis.

Meritlistan bevisar det. Heras grundades 1952 och har framgångsrikt uppfyllt och överträffat våra kunders säkerhetsbehov i hela Europa. Det är vår meritlista i kombination med ständig utveckling av vår personals kompetens som gör det möjligt för oss att säga att vi är experter på områdesskydd.

www.heras.com

Följ HERAS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.