Skogsstyrelsen

Herman Sundqvist bloggar igen

Dela

Nu ger sig Herman Sundqvist, generaldirektör för Skogsstyrelsen, ut i bloggosfären för att diskutera och reflektera kring skog och skogspolitik.

Herman Sundqvist drev i sin tidigare roll som skogschef för Sveaskog en välbesökt, uppskattad och omdebatterad blogg. Nu startas en ny blogg.

– Kommunikation i olika former är en mycket viktig del av vår verksamhet. Med bloggen hoppas jag kunna bidra med intressanta reflektioner kring aktuella skogsfrågor, väcka debatt och få än mer inblick i andras tankar om skog och skogspolitiken, säger Herman Sundqvist, generaldirektör Skogsstyrelsen.

I det första inlägget som publiceras idag reflekterar Herman kring den debatt som uppstått efter ett uttalande om kalhyggen – och om man som generaldirektör ska våga att sticka ut hakan eller inte.

Läs första inlägget – finns det kalhyggen?

Mer information:
Herman Sundqvist, generaldirektör, Skogsstyrelsen, 036–35 94 30
Ulrika Lamberth, pressansvarig, Skogsstyrelsen, 036–35 93 30

Nyckelord

Dokument

Länkar

Om

Skogsstyrelsen
Skogsstyrelsen
Vallgatan 8
55183 Jönköping

036-35 93 00http://www.skogsstyrelsen.se

Skogsstyrelsen – en lokalt förankrad myndighet med uppdragsverksamhet

Vi leder utvecklingen i skogen för ett hållbart samhälle. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att skogens alla värden ska tas tillvara på ett väl avvägt sätt. Genom ökad tydlighet och synlighet driver vi produktionsfrågorna, utvecklar miljöarbetet och lyfter skogens sociala värden.

Följ Skogsstyrelsen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Skogsstyrelsen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum