Hermods AB

Hermods numera godkänt examinationscenter för F-gas

Dela

Hermods har under våren 2021 blivit examinationscenter för Incert AB och erbjuder numera preparandkurser och examination inför F-gas kat. I och II.

Personcertifiering krävs för att få arbeta med utrustning som innehåller F-gaser. Företag som hanterar köldmedia som finns i bla konditionerings- och värmepumpsutrustning som innehåller F-gaser ska ha certifierad personal.

Hermods Yrkeshögskola i Örebro har sedan 2019 drivit YH-utbildningen Kyl- och värmepumpstekniker där vi nu tagit ett ytterligare steg i att kunna erbjuda både företag och våra studerande att examinera sig hos oss.

För att säkerställa kvalitén i utbildningen så finns en ledningsgrupp med företagsrepresentanter inom kyl- och värmepumpsbranschen som säkerställer att vi utbildar inom just den kompetens som branschen efterfrågar.

Läs mer om certifieringskursen

Läs mer om utbildningen Kyl- och värmepumpstekniker.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Hermods AB
Hermods AB
Sveavägen 34
111 34 Stockholm

08-410 251 00https://www.hermods.se/

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra komvuxutbildningar, yrkeshögskola, sfi och distansgymnasium utbildar årligen över 70 000 studerande och elever. Vår vision är att vara ledande i utbildning för vuxna och därigenom delaktiga i inkludering och förbereder för arbetslivet. Hermods ingår i Academedia, som genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande vill skapa en bättre framtid.

Följ Hermods AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hermods AB

Därför behövs kvinnor i ”manliga” jobb och utbildningar!7.3.2022 15:22:44 CET | Nyheter

Idag ser vi att nästan 94% av de sökande till byggutbildningarna är män.* Det är något som behöver ändras för att få en större bredd i branschen. Det handlar om inkludering, men även mångfalden behöver breddas. ”- Vårt jobb inom YH är förmedla de olika rollerna, berättar Anna, utbildare inom Hermods Yrkeshögskola. Att driva branschen framåt genom utbildning som är anpassade efter alla kön och erfarenheter förändrar samhällsstrukturer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum