Apollo

Hit reser svenskarna i vår och påsk

Dela

Svenska folkets reslust har vaknat efter pandemin och populäraste resmålen i vår och påsk är solsäkra klassiker!

Morro Jable, Fuerteventura
Morro Jable, Fuerteventura

Redan i mars kunde Apollo se en rusning till sajten för att boka påskresor till varmare breddgrader. Kanarieön Fuerteventura toppar listan över populära  resmål i påsk för svenskar som bokat en resa med Apollo. Även Dubai har tagit sig in på topplistan som en populär destination för en vårresa till sol och värme.

- Påsklovsresorna gick åt snabbt efter att de sista Corona-restriktionerna togs bort i Sverige, våra klassiska paketresor till solen var mycket populära, och just nu ser vi även en ökning av resor till storstäder i framför allt Europa, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo.

Påsktoppen för resor med Apollo
Fuerteventura
Gran Canaria
Egypten
Madeira
Dubai

Möt våren i city

Många vill gärna tjuvstarta sommaren redan när vårsolen tittar fram genom att resa iväg till en av Europas storstäder dit sommaren kommer först.
Även för cityresorna i vår väljer många ett klassiskt upplägg. Populäraste resmålet för en vårresa är nämligen Paris. På andra plats hittar vi London följt av Barcelona som vårens tredje mest bokade storstad.


- Vi söker i större utsträckning efter närhet och trygghet när det kommer till resor nu. Storstäderna i Europa har åter blivit väldigt populärt. Paris, Rom och Barcelona har varit populära under en period nu och när Storbritannien släppte på sina restriktioner är London tillbaka som en av favoriterna, säger Sandra Miller Kinge.

Europatoppen för cityresor med Apollo:
Paris
London
Barcelona
Rom
Lissabon

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Morro Jable, Fuerteventura
Morro Jable, Fuerteventura
Ladda ned bild
Paris
Paris
Ladda ned bild
London
London
Ladda ned bild
Dubai
Dubai
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum