Hogia AB

Hogia stärker sitt utbud inom HR

Dela

Hogia utökar sitt utbud av molnbaserade HR-produkter och lanserar nu OpenHR Tid, ett system som förenklar hanteringen av avvikelser för löneberäkningar. Det är en del av produktfamiljen OpenHR, som syftar till att göra hela löneadministrationen effektivare och säkrare.

Hogias expert inom HR- och lönefrågor
Hogias expert inom HR- och lönefrågor

- Tidigare i år lanserade vi OpenHR Utlägg & Resa, som digitaliserar hanteringen av kvitton och underlag för reseräkningar. Med den här produkten, OpenHR Tid, automatiserar vi fler moment i lönehanteringen. Nästa produkt som kommer att lanseras är OpenHR Personal. Vi är mitt uppe i en mycket viktig satsning som potentiellt kan underlätta för många av landets lönespecialister. Två miljoner svenskar får lön via våra system, säger Erik Douglasson, sektorchef för Hogias HR-produkter.

Med OpenHR Tid rapporterar medarbetaren själv sina avvikelser mot ordinarie schema. Attesterande chef kan sedan enkelt validera rapporten i samma system. All lönegrundande data förs sedan över till Hogias lönesystem HogiaLön Plus. Lönespecialisten får ett tidsunderlag för löneberäkning som redan är klart och kontrollerat.

-Lagen om arbetsgivardeklaration på individnivå kräver att lönehanteringen blir korrekt från början, då avdragen skatt som har redovisats för en anställd och som har betalats in till Skatteverket inte kan återbetalas. Då är det viktigt att ha stödsystem på plats som avlastar lönespecialisten och som gör det lätt för både medarbetare och chef att göra rätt från början, säger Erik Douglasson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hogias expert inom HR- och lönefrågor
Hogias expert inom HR- och lönefrågor
Ladda ned bild

Om

Hogia AB
Hogia ABHogia-gruppen består av 30 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 700 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: affärssystem, personaladministrativa programvaror och transportlösningar. Läs mer på www.hogia.se.

Följ Hogia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hogia AB

Jönköpings kommun kontrakterar Hogia som leverantör för Visingsötrafiken16.9.2020 10:00:00 CESTPressmeddelande

I januari gick Jönköpings kommun ut med en direktupphandling för att ersätta sitt befintliga boknings- och biljettsystem för färjetrafiken mellan Gränna och Visingsö - Visingsötrafiken. Färjetrafiken bedrivs i kommunens regi på uppdrag av Trafikverket. Ett antal leverantörer svarade på upphandlingen och Hogia Ferry Systems, med standardprodukten BOOKIT, vann och tilldelades kontraktet.

Proaktivitet för en attraktivare kollektivtrafik25.2.2020 10:30:00 CETBlogginlägg

Håll dina kunder informerade i alla lägen! Emma Fernlöf från Hogia är en av talarna på kollektivtrafikmässan IT-Trans i Karlsruhe i början av mars. Hon kommer att prata om framtidens kollektivtrafik och hur trafikledningen med smart information kan agera proaktivt och undvika att störningar i kollektivtrafiken drabbar resenären, vilket skapar en smidigare resa och bidrar till en attraktivare kollektivtrafik. Ett proaktiv agerande kännetecknar nästa generations kollektivtrafik, säger Emma och berättar mer om hur detta kommer att se ut.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum