Bolagsverket

Högt förtroende för verksamt.se bland våra företagare

Dela

En nyligen genomförd varumärkesundersökning visar att Sveriges företagare sätter stor tillit till den information och de tjänster som vi myndigheter tillsammans publicerar på verksamt.se för att skapa ett enkelt och tryggt företagande.

Urval av resultatet

  • 93 procent av de tillfrågande företagarna uppger att de litar på informationen och tjänsterna som finns på verksamt.se.
  • 82 procent av företagarna svarar att de skulle rekommendera verksamt.se till andra
  • 70 procent uppger att verksamt.se gör det enklare att starta och driva företag.
Avdelningschef Dani Dawoodson.

– Det ska vara enkelt och tryggt att vara företagare i Sverige och verksamt.se har här en viktig uppgift att fylla. Undersökningen visar tydligt att det är när vi myndigheter samverkar och tillsammans möter företagarnas behov som vi kan göra verklig skillnad. Men vi är såklart inte nöjda med att stanna här. Utvecklingsarbetet av verksamt.se står aldrig still och vi ser alltid efter möjligheter att addera nytta och värde för våra kunder, Sveriges företagare.

– Just nu är vi mitt uppe i ett arbete med ta fram en ny teknisk plattform och skapa förutsättningar för nya smart integrationer och tjänster, säger Dani Dawoodson, avdelningschef på Bolagsverkets kundmötesavdelning.

Varumärkesundersökning av verksamt.se, 2021 (1,1 MB)

Kontakter

Om

Bolagsverket
Bolagsverket

851 81 Sundsvall

0771-670 670https://bolagsverket.se/

Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i vårt uppdrag är att kvalitetssäkra och tillhandahålla företagsinformation, som skapar värde för samhället.

Följ Bolagsverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bolagsverket

Bolagsverket lämnar in slutrapport för regeringsuppdraget ”Uppdraget att utveckla tjänsten för digital ingivning av årsredovisningar m.m. för alla företagsformer”31.3.2021 14:34:16 CEST | Pressmeddelande

Bolagsverket har lämnat in slutrapporten för regeringsuppdraget ”Uppdraget att utveckla tjänsten för digital ingivning av årsredovisningar m.m. för alla företagsformer” N2018/02033/FF). I slutrapporten rekommenderar Bolagsverket att regeringen fattar beslut om införande om ett obligatorium för digital inlämning av årsredovisningar och att Standard Business Reporting (SBR) etableras i Sverige.

Tillsammans bygger vi upp Sveriges digitala infrastruktur för informationsutbyte och grunddata26.2.2021 07:00:00 CET | Pressmeddelande

Bolagsverket har i samverkan med ett flertal andra myndigheter lagt grunden för en gemensam digital infrastruktur som ska möjliggöra ett effektivt och säkert utbyte av information inom och med det offentliga. Den 29 januari 2021 lämnades delredovisningar för två strategiska uppdrag in till regeringen, och nu intensifieras det gemensamma arbetet mot en mer ändamålsenlig förvaltning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum