Norrköpings kommun

Hon blir tillförordnad VD för Norrköping Visualisering AB

Dela

Anne Revland, idag HR-konsult och tidigare näringslivsdirektör, går in som tillförordnad VD för det kommunala bolaget Norrköping Visualisering AB. Det under tiden som rekryteringen av en ny VD pågår.

Anne Revland. Bild: Norrköpings kommun.
Anne Revland. Bild: Norrköpings kommun.

  Det ska bli både roligt och utmanande. Det är en helt fantastisk verksamhet och jag ser fram emot att åter igen få leda en verksamhet efter att de senaste åren ha ägnat mig åt att stötta och coacha andra chefer i deras ledarutmaningar, säger Anne Revland.

Norrköping Visualisering AB driver det publika science centret vid Visualiseringscenter C som är en kompetenshub som samlar forskning, produkt- och företagsutveckling, publik verksamhet och utbildning.

 I Anne Revland får vi en person med gedigen erfarenhet av att leda en organisation och att vara chef. Hennes kompetens kommer att vara en stor tillgång för Norrköping Visualisering AB och Visualiseringscenter C. Det känns jättebra att hon vill ta det här uppdraget, säger Teresa Carvalho (S), styrelseordförande för Norrköping Visualisering AB.

Kontakt:
Anne Revland
Titel: tf VD Norrköping Visualisering AB
Telefon: 072-254 81 37

Teresa Carvalho (S)
Titel: ordförande Norrköping Visualisering AB
Telefon: 072-538 42 29

____________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Anne Revland. Bild: Norrköpings kommun.
Anne Revland. Bild: Norrköpings kommun.
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Brister i utförandet av hemtjänstinsatser anmäls enligt lex Sarah14.4.2021 13:30:00 CEST | Pressmeddelande

I oktober 2020 var en hemtjänsttagare utan mat och dryck under ett och ett halvt dygn i ett svalt bostadshus. Hemtjänsten gjorde under perioden tre besök hos personen men på grund av brister i informationsöverföringen uppmärksammades inte vilken tid som förflutit sedan personen senast åt eller drack. Vård- och omsorgskontoret ser allvarligt på händelsen och anmäler till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) enligt lex Sarah.

Snart sker övergången till kommunens nya väktarorganisation30.3.2021 13:00:00 CEST | Pressmeddelande

Den första april går Norrköpings kommun enligt avtal över till en ny väktarorganisation för kommunens verksamheter. Securitas Sverige AB kommer att fortsätta leverera tjänsten men i en ny form med fler fasta tjänster och minst två väktarbilar igång större delen av dygnet. Insatserna kommer att utföras i tät samverkan med kommunens säkerhetsenhet och andra verksamheter i brottsförebyggande och trygghetsskapande syfte.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum