Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Hormonkontroll för män och kvinnor

Dela

Kroppens kemiska sammansättning är avgörande för vår sömn, vårt mående såväl som vår uthållighet och vikt. Ändå är det många som inte känner till hur kroppens system av hormoner hänger ihop eller hur man bäst kan knuffa sin kropp i rätt riktning.

Hormonstark är boken om optimal hälsa. För både män och kvinnor. Forskaren och författaren Martina Johansson började skriva om hormoner och hormonell hälsa för fem år sedan. I nya boken Hormonstark har hon sammanställt såväl den senaste forskningen kring människans biokemi som resultaten från hennes egen resa till ett bättre mående. 

Tvärtemot vad många tror är vi inte slavar under våra hormoner. Hormoner är högst påverkbara och långt ifrån förutbestämda. De påverkas både av hur du äter, tänker och tränar, och bara för att du är född med en viss "hormoninställning" betyder det inte att den inte går att ändra senare i livet. 

Efter att ha läst Hormonstark kommer du bland annat att kunna: 

• Sänka din fettprocent och få en mer tonad kropp utan att träna 

• Veta hur du snabbast kan öka i styrka och muskelvolym 

• Förstå varför din kropp ser ut och beter sig som den gör 

• Som kvinna, få en helt ny insikt i dina månatliga cykler 

• Förstå vad din personlighet säger om dina hormonnivåer 

• Förstå ditt humör och mående, samt ta kontrollen över det 

• Använda din nya kunskap om hormoner för att förbättra dina relationer 

• Öka din mentala prestanda, viljestyrka, motivation och fokus 

• Sänka din biologiska ålder och hålla dig frisk livet ut 

Om författaren 

Martina Johansson har dubbel masterexamen från Chalmers tekniska högskola: en i medicinsk bioteknik och en i biofysik (biological engineering). Martina Johansson har skrivit flera böcker om hormoner (Hormonbibeln 2.0 samt Hormonsmart mat och effektiv träning), ketogen kost (Keto: Den kompletta boken om ketogen kost och Ketoguiden) och inflammation (Inflammation: roten till sjukdom och vad du själv kan göra samt Dämpa inflammationen). 

Bilder

Dokument

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum