Clarion Hotel Post

HOTELLGÄSTENS INCIDENT FÅNGADES PÅ ÖVERVAKNINGSFILM

Dela

Övervakningsfilmer från förra året släpps nu av Clarion Hotel Post. Den första filmen där en gäst råkar ut för ett oväntat missöde har publicerats på hotellets Facebook-sida och YouTube-kanal.

Övervakningsfilmer från förra året släpps nu av Posthotellet i Göteborg. Den första filmen där en gäst råkar ut för ett oväntat missöde har nu publicerats på hotellets Facebook-sida och YouTube-kanal.

När säkerhetschefen i en rutinkontroll snabbspolade genom övervakningsfilmerna kunde hon inte tro sina ögon när hon snubblade över händelsen i filmen. Det var helt enkelt omöjligt att hålla sig från skratt. Gästen som valt att vara anonym kontaktades och blev lika chockad själv.

Så sjukt, jag trodde aldrig att den där kvällen hade fångats på film! Visst har jag berättat om det här för mina kompisar, men nu när jag fick se filmerna från hotellet kunde jag faktiskt visa dem hur det gick till. Allting gick så snabbt och jag hade helt glömt att jag exempelvis snubblade ut ur rummet, skrattar gästen som vi kallar för Michael 

Det sker en och annan incident emellanåt i hotellbranchen och otroligt nog har flera av de inspelade gästerna velat att vi visar upp deras roliga missöden. Därför kan vi publicera en kommande serie med filmer från flera tidigare händelser här från hotellet. Genom att vi fått godkännande från alla inblandade gäster så har vi möjlighet att släppa detta annars känsliga material säger Lisa Thorén, Marknadschef Clarion Hotel Post.

Se filmen här: https://www.youtube.com/watch?v=Ju-hoQHT90g

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt är en  mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. För den som är ute efter något unikt i världsklass så är ett besök på Bon Bon Bar en självklarhet. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

NU INVIGS JULEN ENLIGT TRADITION I GÖTEBORG16.11.2018 11:31:26 CETPressmeddelande

Idag den 16 november invigs julen enligt tradition på Drottningtorget i Göteborg när den gigantiska julrosetten tänds till tonerna av Göteborgs Gospelkör. Likt i fjol visas Faktums nya julkalender upp, i år med temat "Barn skriver om hemlöshet". I kalendern lyfts det berättelser om hemlöshet som är skrivna av barn. Några av dessa berättelser kommer att läsas upp av barn under evenemanget. Stadens alla invånare välkomnas återigen på en julfika med glögg och pepparkakor.

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38:07 CESTPressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum