Apollo

Hotellkoncept byter namn: Apollo Mondo Enjoy blir Apollo Mondo Local

Dela

Nu byter Apollo namn på hotellkonceptet Apollo Mondo Enjoy som blir Apollo Mondo Local. Konceptet är fortfarande detsamma, hotell med en tydlig lokal förankring, det är bara namnet som är nytt.

Apollo Mondo Local är Apollos största hotellkoncept med 28 olika hotell runt om i världen.

– Närhet och en tydlig lokal förankring har alltid varit en viktig del av Apollos DNA. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder resor som tilltalar alla sinnen, man ska kunna känna, lukta och smaka på det resmål man besöker. Ur detta växte konceptet Apollo Mondo Local. Anledningen till namnbytet är för att ytterligare förtydliga hotellens lokala och genuina koppling, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

Apollo Mondo Local är handplockade hotell där relationer och personliga kontakter är avgörande faktorer. Inget hotell är det andra likt och signifikativt för Apollo Mondo Local-hotellen är ägarnas engagemang i sina gäster.

Apollo Mondo Local överraskar! Otaliga är reseberättelserna från tidigare gäster:

På ett ställe blev vi bjudna på en spontan måltid som mormor tillagat. En annan gång fick vi tips av ägarens tonårsbarn om den bästa hemliga stranden. Nästan överallt finns en historia att berätta om Apollo Mondo Local.

Här lever du nära det lokala livet och känner dofterna och smakerna av platsen du är på. Många av våra resenärer återvänder år efter år. Om du vill, blir det här ett andra semesterhem också för dig!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum