Huddinge Kommun

Huddinge lanserar Företagarpanel

Dela

Idag lanserar Huddinge kommun en företagarpanel för snabb dialog med kommunens företagare. Panelen är en av flera insatser som ska bidra till ett förbättrat företagsklimat.

– Som ett komplement till befintliga plattformar för dialog lanserar Huddinge nu Företagarpanelen. Den ska ge ökad dialog med våra lokala företagare så att kommunen får ännu bättre kunskap om företagarnas behov, säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande, Huddinge kommun.

I Företagarpanelen får företagare och näringslivsrepresentanter möjlighet att tycka till om konkreta förslag på förändringar eller hur de ser på en specifik fråga. Undersökningar kommer genomföras via sms eller e-post.

– Företagarpanelen är ett direkt resultat av inspelen från vårens satsning 100 företagsbesök på 100 dagar, då besökta företag bland annat efterfrågade såväl ökad dialog mellan kommun och näringsliv som ökad möjlighet att göra sin röst hörd. Panelen kommer att hjälpa oss att rikta våra insatser rätt, säger Pia Forsberg, näringslivschef, Huddinge kommun.

Under 2018 och 2019 kommer kommunen också att öka antalet träffar för företag och fortsätta satsa på företagsbesök i hela kommunen.

Fakta om Företagarpanelen

Företagare som registrerar sig i Företagarpanelen får korta frågor skickade till sig via sms eller e-post.Undersökningarna kan handla om allt från vilka frågor företagare vill att Huddinge kommun ska driva, konkreta förslag på förändringar eller hur de ser på en specifik fråga. Läs mer på huddinge.se/foretagarpanelen.

För mer information kontakta:

Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande, Huddinge kommun, 08–535 301 57

Andreas Fogelqvist, näringslivsstrateg, Huddinge kommun, 08–535 313 71

Pia Forsberg, näringslivschef, Huddinge kommun, 08–535 313 93, 0709–75 03 13

Ulrika Lamberth, pressansvarig, Huddinge kommun, 08-535 301 71, ulrika.lamberth@huddinge.se

Nyckelord

Dokument

Om

Huddinge Kommun
Huddinge Kommun
Kommunalvägen 28
141 85 Huddinge

08-535 300 00http://www.huddinge.se

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med över 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum