Huddinge kommun - politik

Huddinge ska göra en oberoende utredning av coronahanteringen

Dela

Huddinge kommun ska granska de insatser som gjorts under pandemin för att stärkas och lära av krisen. I syfte att även under kriser kunna möjliggöra bästa tänkbara kvalitet i alla kommunens verksamheter, som t.ex. skolan, äldreomsorgen och socialtjänsten, behöver Huddinge kommuns krisberedskapsförmåga utvecklas och förbättras kontinuerligt.

- Huddinge har gjort många viktiga insatser för att hindra coronavirusets spridning och negativa effekter på samhället. Vi vill därför granska alla insatser för att kunna stärka krisberedskapen för framtida situationer, säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande.

Genomförda insatser ska utvärderas professionellt och strukturerat med hjälp av en oberoende part. Resultatet av utvärderingen ska tillsammans med andra utvärderingar utgöra underlag för förbättrad krisberedskapsförmåga.

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum