Huddinge kommun - politik

Huddingepartiet ställer upp i valet 2022 med nya eldsjälar och krafttag

Dela

Huddingepartiet har under årsmötet den 10:e mars valt ut 19 kandidater som inför valet kommer att stå på valsedeln till valet 2022. Huddingepartiet har under det senaste året fått flera nya eldsjälar som vill engagera sig i de politiska frågor som partiet bedriver. Det är med stor entusiasm och förväntan som samtliga av partiets medlemmar tar nya krafttag för att nå målet med fler mandat i kommunfullmäktige efter valet.

Christian Stulen
Christian Stulen

Listan toppas av Christian Stulen, ersättare i Kommunstyrelsen, Trygghets- och delaktighetsberedningen samt i Klimat- och stadsmiljönämnden.

- Christian Stulen, 32 år, uppvuxen i Trollhättan området men har bott här i Huddinge i 3 år nu med fru och 6 årig dotter. Har alltid gillat att engagera mig i föreningsliv vare sig om det är inom kyrkan, ungdomsföreningar eller som nu i lokalpolitik. Brinner för att förstå hur saker och ting fungerar och se hur man kan hitta de bästa lösningarna på utmaningar tillsammans. Jag fann Huddingepartiets ståndpunkter väldigt tilltalande, speciellt med att de är ett lokalparti vars intresse bara ligger här i Huddinge, att de prioriterar vår natur och miljö och att de är villiga att samarbeta med alla partier så länge de främjar oss som bor här i Huddinge kommun.
Jag är tacksam för denna fantastiska möjlighet att jag får tjäna och representera mitt parti och folk här i Huddinge. Jag ser fram emot att få sätta i gång med mitt arbete och att få träffa er alla! Väl mött!       

Som nummer två på listan står Lars Björkman. Lars har nu varit partiledare för Huddingepartiet i snart 14 år.

-        Det är med varm hand jag överlämnar ledarskapet till Christian från och med nästa mandatperiod. Han kommer att bidra med stor entusiasm och kunnighet för att föra Huddingepartiets politik vidare i kommunen, säger Lars Björkman (hp)

Följande namn kommer att finnas på partiets valsedel:

1. Christian Stulen, Fullersta

2. Lars Björkman, Glömsta

3. Joacim Andersson, Högmora

4. Cedric Fredmer, Sjödalen

5. Tina Varga Flodin, Högmora

6. Robert Andersson, Stuvsta

7. Niclas Kjäll, Högmora

8. Charlotte Björkman, Glömsta

9. Lars Kingelin, Solgård

10. Parniyan Norouzi Koh, Vårby

11. Philip Andersson, Myrängen

12. Anna Samuelsson Nygren, Fullersta

13. Gustav Kaleva, Visättra

14. Sören Lilja, Ådran

15. Carl Nygren, Fullerst

16. Jonas Samuelsson, Fullersta

17. Helena von Euw, Sjödalen

18. Valter Samuelsson, Fullersta

19. Jan von Euw, Sjödalen

Kontakter

Bilder

Christian Stulen
Christian Stulen
Ladda ned bild

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum