Huddinge kommun - politik

Huddingepolitiker bjuder in Karl-Petter Thorwaldsson till en byggnationsrundtur

Dela

I en artikel med LO:s ordförande, Karl-Petter Thorwaldsson, hängs Huddinge ut som en kommun där ingen vill bygga. "Mycket märkligt" menar Daniel Dronjak (M) och Malin Danielsson (L) som bjuder in LO:s ordförande på en byggnationsrundtur i kommunen.

"Hej Karl-Petter! Efter att ha läst ditt utspel i Dagens Nyheter i morse kände vi behov av att bjuda in dig till en rundtur för att visa utvecklingen i Huddinge kommun. Vi vågar lova att bilden av Huddinge som en kommun fyllt av grushögar där ingen vill bygga kommer att nyanseras." 

Skriver Malin Danielsson (L) och Daniel Dronjak (M) i en inbjudan till Karl-Petter Thorwaldsson. De känner inte igen bilden av att Huddinge skulle vara en kommun där ingen vill bygga.

- LO-basen verkar inte ha någon koll på Huddinge och ger en mycket märklig bild av i artikeln. Huddinge är en av Stockholms län och landets snabbast växande kommuner och bara förra året färdigställdes över 1900 bostäder, säger Daniel Dronjak (M)

- Faktum är att Huddinge är en av de kommuner som har byggt mest historiskt, som bygger mest just nu och som har ambitiösa planer för framtiden. Vi hoppas att LO:s ordförande vill följa med oss på en rundtur så han får se vilken spännande utveckling vi har här i Huddinge, säger Malin Danielsson (L).

Bifogat i pressmeddelandet finns hela inbjudan. 

Kontakter

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum