Håll Sverige Rent

Hundar plockar skräp i Stockolm

Dela

I morgon lördag är det dags för den årliga Håll Sverige Rent-dagen. Över 200 000 har hittills anmält sig för att plocka skräp. Men sötast av dem alla är förmodligen våra fyrfota skräpplockare på Södermalm i Stockholm.

Hundappen Dogstr och Håll Sverige Rent finns på plats vid Vitabergsparkens hundrastgård mellan klockan 13:00-15:00 i morgon lördag 17 september.

Tillsammans plockar vi skräp och hänger med alla härliga hundar. Påsar att plocka skräp i finns. Vi bjuder också på kaffe eller saft till alla som har med egen flergångsmugg.

Media är också varmt välkomna, men se till att vara i tid, innan alla riskerar att försvinna iväg på skräpplockningspromenader.

Mer info samt karta finns här: https://hsr.se/event/hundpromenad-skrapplockning-sant

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Håll Sverige Rent
Håll Sverige Rent
Rosterigränd 4
117 61 Stockholm

08-505 263 00http://www.hållsverigerent.se

Skräpet finns överallt – i staden, i naturen och i havet. Håll Sverige Rent arbetar för att förebygga och motverka nedskräpningen. Vi samlar kunskap, driver opinion och tar fram konkreta verktyg och lösningar för att stoppa skräpet.

Håll Sverige Rent är en ideell obunden stiftelse. Vi har 90-konto och är därmed en del av Svensk insamlingskontroll.

Facebook

Twitter

Instagram

Följ Håll Sverige Rent

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Håll Sverige Rent

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum