Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Hur mår själen efter 2020? Låt Josefin Dahlberg leda vägen till ett bättre 2021

Dela

Vilket år vi lämnat bakom oss, och vad har vi lärt oss egentligen? Vi har tvingats till mer egentid och verklighetsflykt har fått ske med andra medel än vanligt. Vi har fått tillbringa mer tid i hemmet och i hemlandet, behövt blicka mer inåt när den yttre världen begränsats. Kanske har vi också tvingats att leva mer i nuet. Det har varit lärorikt, men också väldigt skrämmande. Efter ett så omvälvande år, då nya prövningar hela tiden följt efter varandra på ett sätt som vi aldrig förr varit med om, då är det viktigare än någonsin att ta hand om sig själv, både kropp och själ.

I boken Soul Work delar Josefin Dahlberg med sig av sin personliga resa till ett bättre mentalt mående. För 10 år sedan blev hon nykter och det var i samband med det som hennes inre resa började. Efter tre år på drömjobbet som chefredaktör för en modesajt sa hon upp sig och började om. Hon utbildade sig till yogalärare i Indien, fokuserade helt på sig själv och bloggade om hur hon hängav sig åt sin spirituella resa. 

Med Soul Work ger hon läsaren nycklarna till att börja göra en egen inre resa, att lyssna inåt och komma sig själv närmare. Du som läser får tips, råd och övningar för att manifestera dina drömmar och skapa ditt eget drömliv. 

Soul work visar hur man kan använda yoga, meditation och ritualer som verktyg för att kunna landa inåt och lära känna sig själv på djupet, för att i slutändan må bättre och kunna skapa sig livet man alltid drömt om.

 Josefin Dahlberg 

Josefin Dahlberg har närmare 80 000 följare på Instagram. Hon driver bloggen josefindahlberg.se och har podcasten Monday Mantra. Josefin är utbildad yogalärare, driver en spirituell webbshop och håller i populära workshops. Hon är utbildad journalist och blev vid 25 års ålder chefredaktör för en av Sveriges största modesajter inom mode och livsstil, som hon drev innan hon sadlade om och startade eget. 

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum