MHF

I Coronatider: MHF skapar särskild webbsida för att uppmuntra medlemmar

Dela

Corona: MHF skapar sida för medlemmarnas förströelse i Coronatider. Kanske är några inte så vana att söka efter saker på internet, kanske har några redan surfat igenom allt man kunnat komma på? MHF har därför skapat en särskild sida på MHF:s webbsajt. En sida som enbart är inriktad på roliga saker och förströelse. Det är viktigt att vi inte bara tänker mörka tankar i dessa dagar.

Trafiksäkerhetsorganisationen MHF har många medlemmar som är lite äldre.

En del av medlemmarna har det lite svårare än vanligt just nu. Även om man inte sitter i karantän, så uppmanas vi ändå alla att minska våra sociala kontakter så mycket vi kan. Det kan ju bli tråkigt.

Kanske är man inte så van att söka efter saker på internet, kanske har man redan surfat igenom allt man kunnat komma på?

MHF har därför skapat en särskild sida på MHF:s webbsajt. En sida som enbart är inriktad på roliga saker och förströelse. Det är viktigt att vi inte bara tänker mörka tankar i dessa dagar. Där finns länkar till trädgårdsprogram, sudoku, geografifrågesporter och mycket mer.

På sidan hittar du lite roliga länkar som kanske kan muntra upp lite, i väntan på att viruset ska ge sig av. Min egen favorit är SVT:s Öppet Arkiv. Jag fastnade själv i en gammal hockeymatch där när jag skulle titta igenom länkarna, säger MHF:s VD Göran Sydhage.

P.S. MHF har ju främst gjort detta för sina egna medlemmar, men skulle någon av vilja dela med sig till någon annan, så är det självklart tillåtet. Vi behöver roliga saker nu, när så mycket är förändrat.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

MHF
MHF
Byängsgränd 8, 2tr
120 40 Årsta

08-555 765 55http://www.mhf.se

MHF Motorförarnas Helnykterhetsförbund arbetar för att ingen ska dö av rattfylleri. Man har ca 13 000 medlemmar uppdelade i sju regioner och 200 lokalavdelningar. MHF tillhör de mest aktiva trafiksäkerhetsorganisationerna i landet.

Följ MHF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MHF

Nykterhetsorganisationer besvikna efter Global Ministerkonferens25.2.2020 08:20:00 CETPressmeddelande

Internationella nykterhetsorganisationer med svenska MHF och IOGT-NTO i spetsen lämnar förra veckans globala ministerkonferens besvikna. Det stora problemet med rattfylleri lyser nästan helt med sin frånvaro i de dokument som konferensen resulterar i. Så mycket som en fjärdedel av alla dödsfall i trafiken orsakas av förare påverkade av alkohol och andra droger. Detta är ett allvarligt och dyrbart misstag, anser organisationerna.

Uppvärmning med sång inför global ministerkonferens om trafiksäkerhet18.2.2020 08:00:00 CETPressmeddelande

Den 18 februari händer det mycket runt Stockholms Central för den som är intresserad av trafiksäkerhet. MHF:s körmanifestation mot rattfylleri på Sergels Torg idag den 18 februari kl 16:30 är en del i evenemangen runt den globala ministerkonferensen 19-20 februari. Stor kör med Gatans Röster och Kör För Alla. Efter framträdandet öppnar den starka interaktiva utställningen med ideella trafiksäkerhetsorganisationer på Stockholms Central. Körledare: Caroline af Ugglas och Maria Peters. Arrangör: MHF och MHF Haninge Stockholm

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum