Bingolotto

Ida Redig i BingoLotto!

Dela
Ida är aktuell med sin personliga tolkning av en av Kikki Danielssons mest älskade och spelade låtar – God morgon – och på söndag uppträder hon i BingoLotto.
 

Ida Redig har medverkat i SVT-serien Upp till kamp och har varit förband åt Marit Bergman, Titiyo och Kris Kristofferson. Hon har släppt tre studioalbum, senast ”Tills döden skiljer oss åt” 2016. Ida är aktuell med sin personliga tolkning av en av Kikki Danielssons mest älskade och spelade låtar – God morgon – och på söndag uppträder hon i BingoLotto.

Göteborgssonen Johan Malm har deltagit fem gånger i världsmästerskapen i ostronöppning. 2010 kammade han hem VM-titeln för första gången. Därefter har han vunnit silver två gånger och brons en gång. 2016 kammade han återigen hem titeln. Missa inte när han demonstrerar sina kunskaper i sändningen på söndag.

Komikern Thomas Petersson behöver knappast någon närmare presentation i BingoLotto-sammanhang. Tillsammans med Annika Andersson var han under förra säsongen ett stående inslag i Spånarna. I höst är han aktuell med föreställningen ”Minns du mig?” på Lisebergsteatern om kärlek för evigt/givet. Men först blir det ett inhopp hos Ingvar på söndag.

Countrybandet Halm startade sin bana 2009 och tidigare i år släppte de sin första fullängdare "Raised By The Fire". På söndag släpper spelar de i BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är, precis som vanligt – Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 3 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

John Lundvik i BingoLotto15.1.2019 11:43:30Pressmeddelande

På söndag bjuder programledare Rickard Olsson in artisten och låtskrivaren John Lundvik till BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund. Artisten, sångaren och låtskrivaren John Lundvik fick han sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva "When You Tell The World You're Mine". Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen. John är aktuell med bidraget Too late for love i Melodifestivalen 2019. Rickard Olsson är kvällens programledare och BingoLottos husband leds av Mattias Bylund. BingoLotto – Söndag 20 januari kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum