RF/SISU

Idrottsforum – den goda dialogen om den lokala idrotten i Oskarshamn

Dela
Idrottsforum Oskarshamn är den goda dialogen om den lokala idrotten. Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer) möter företrädare för de lokala politiska partierna. Välkommen att närvara på Forum Oskarshamn, torsdagen den 25 maj.

Idrottsforum är en mötesplats för idrottsföreningar och lokala politiker i Oskarshamns kommun. Syftet är att diskutera idrottsfrågor i allmänhet, men i år med särskild tyngdpunkt på…

  • Säker och trygg idrottsverksamhet
  • Behålla och rekrytera nya medlemmar

Lokala företrädare från politiska partier medverkar. Arrangörer är RF-SISU Småland i samverkan med Bildningsförvaltningen, Oskarshamns kommun.

– 50 anmälda deltagare säger att det finns ett stort intresse att diskutera den ideella föreningsidrottens förutsättningar. Jag ser mycket fram mot torsdagen, säger Albin Borg, idrottskonsulent på RF-SISU Småland.

Dag och tid: Torsdag den 25 maj, kl. 18.00-20.30

Plats: Forum Oskarshamn.

Program

18.00    Välkommen!

18.15    ”Skapa goda och utvecklande idrottsmiljöer.” Föreläsning av PG Fahlström, idrottsforskare vid Linnéuniversitet med lång erfarenhet av ledarskap, goda utvecklingsmiljöer och talangbegrepp.

19.05    Paus med fika

19.30    Gruppdiskussioner

20.20    Politiker summerar kvällen

20.30    Avslutning. Tack för ikväll!

Kontakter

RF-SISU Småland
Albin Borg
tfn 036-34 54 15
albin.borg@rfsisu.se


Oskarshamns kommun
Jonas Ström
tfn 0491-76 40 15
jonas.strom@oskarshamn.se

Om

RF/SISU
RF/SISURF-SISU Småland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialdistriktsförbund. 

Följ RF/SISU

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från RF/SISU

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum