Svenska Friidrottsförbundet

IEM: Digital pressträff med Duplantis på måndag

Dela

I dag presenterades den slutgiltiga svenska truppen till inomhus-EM i Torun, Polen. Och på måndag bjuder Svensk Friidrott in till en andra, kortare pressträff digitalt med det största guldhoppet Armand Duplantis.

4-7 mars avgörs inomhus-EM i Torun, Polen. Sverige skickar en 29 namn stor trupp, där ett flertal tillkom nu sista dagarna. Bland annat fick Jesper Hellström och Maja Nilsson inbjudningar i tresteg respektive höjd.

Sedan tidigare står det också klart att världsstjärnan Armand Duplantis ingår i den svenska truppen. På måndag 11:00-11:30 arrangerar vi därför en kortare digital pressträff med Mondo.

Träffen arrangeras via Microsoft Teams, och frågor kan ställas i storgrupp. Det blir däremot inga enskilda intervjuer. 

Anmäl er till pressträffen senast måndag 09:00 genom att skicka ett mejl till Gustav Orbring, så får ni en inbjudan via Teams.

Hela den svenska truppen finner ni här.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum