IF Metall

IF Metall: Tobias Baudin en utmärkt nominering

Dela

Idag har Socialdemokraternas valberedning föreslagit att Kommunals förbundsordförande Tobias Baudin väljs till partisekreterare vid kongressen den 3-7 november.

- Tobias Baudin är ett utmärkt förslag till uppdraget som partisekreterare. Hans engagemang för det fackliga arbetet och för LO-medlemmarnas villkor i arbetslivet går inte att ta miste på. Det är en kraft som behövs i politiken, säger IF Metalls förbundsordförande Marie Nilsson.

- I en tid då partipolitiken blir allt mer professionaliserad behövs det fler personer som förstår vanliga arbetares vardag. Tobias Baudin, med sin bakgrund som maskinist och med en lång erfarenhet av fackligt arbete, är helt rätt person på rätt plats till uppdraget som partisekreterare, säger Marie Nilsson.

Frågor besvaras av IF Metalls presstjänst, 08-786 82 44

Om

IF Metall
IF Metall
Olof Palmes gata 11
105 52 Stockholm

08-786 80 00http://www.ifmetall.se

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 300 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin.

Följ IF Metall

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IF Metall

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum