If Skadeförsäkring

If värvar presschef från Tietoevry

Dela

Ifs nya presschef i Sverige blir Jessica Balksjö Nannini, som närmast kommer från IT- och techbolaget Tietoevry.

Jessica Balksjö Nannini är ny presschef på If i Sverige.
Jessica Balksjö Nannini är ny presschef på If i Sverige.

─ Jag går runt lite som i ett lyckorus över att få komma tillbaka till If efter många år, nu som presschef. If har en viktig samhällsroll, inte minst i osäkra tider där vi nog alla börjat tänka mer på risker och det finns ett stort behov av trygghet och kunskap. Jag ser fram emot att öka fokus ännu mer på förebyggande trygghetsarbete, hälsa och hållbarhet, säger Jessica Balksjö Nannini.

Jessica har en bakgrund som journalist på bland annat Svenska Dagbladet och Aftonbladet och har även varit pressansvarig på Kungl. Vetenskapsakademien, som varje år utser och offentliggör flera av Nobelprisen. På Tietoevry har hon jobbat som Senior Communications manager med corporate communications, PR och externkommunikation inom digitalisering, teknik och hållbarhet, men också med global kriskommunikation och CSR-partnerskap. Jessica har tidigare jobbat på If med internkommunikation.

─ Vi är väldigt glada att Jessica väljer att komma tillbaka till If. Hennes bakgrund som journalist, i kombination med kunskap om forskningskommunikation och erfarenhet från techbranschen blir en stor tillgång för If när vi nu vill sätta ännu tydligare avtryck i frågor som mobility, hälsa och hållbarhet. Vi ser detta som en perfect match, säger Kristian Hultqvist, kommunikationschef på If.

Jessica Balksjö Nannini tillträder i april och ersätter Jessica Hjälmered som går till Hill+Knowlton Strategies.

Kontakt:

Jessica Balksjö Nannini, presschef If

076 10 55 090, press@if.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Jessica Balksjö Nannini är ny presschef på If i Sverige.
Jessica Balksjö Nannini är ny presschef på If i Sverige.
Ladda ned bild

Om

If Skadeförsäkring
If Skadeförsäkring

106 80 Stockholm

+46 771-43 00 00

If är Nordens största skadeförsäkringsbolag med cirka 3,7 miljoner kunder i Norden och Baltikum. Vi erbjuder bland annat bilförsäkring, hemförsäkring och barnförsäkring för privatpersoner samt olika typer av företagsförsäkringar för små och stora kunder. Koncernen har cirka 7 900 anställda.

If bildades 1999 när svenska Skandias och norska Storebrands skadeförsäkringsverksamheter fusionerades. If är helägt av den finska bankkoncernen Sampo.

Följ If Skadeförsäkring

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från If Skadeförsäkring

Ifs årliga Hälsobarometer pekar på flera utmaningar för folkhälsan i pandemins spår10.5.2022 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

If har analyserat hälsoläget i Sverige under och efter pandemin. Ifs hälsostrateg, Kristina Ström Olsson, ser flera risker om vi förändrar våra arbetssätt och vanor utan att tänka på hälsoeffekter. – Både arbetsgivare och medarbetare behöver ta ansvar för att säkra ett hållbart arbetsliv. Det nya flexibla arbetssättet uppskattas av många och innebär möjligheter men också utmaningar som kan drabba både individen och verksamheten, säger Ifs Kristina Ström Olsson.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum