Business Wire

Improve Digital förbättrar målinriktningen för videoannonser med geografiskt baserad teknik från Digital Element

Dela

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Improve Digital, en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag, har valt NetAcuity Edge som system för geografiskt riktad marknadsföring Företagets kunder kan därmed visa rätt annonser, för rätt mottagargrupp, på rätt plats.

Tekniken från Digital Element har integrerats i 360 Polaris som är Improve Digitals tekniska full stack-plattform för intäktsgenerering. Plattformen riktar sig till leverantörer av innehåll för video, webb och mobil. Den här programbaserade annonslösningen integrerar en premiumannonsserver plus en plattform på leverantörssidan. Systemet hjälper leverantörer att maximera intäkterna på ett helt transparent sätt. Improve Digital har över 250 mediapartners, och samarbetar med ledande företag inklusive Hearst, eBay, IDG och många fler.

Improve Digital valde Digital Element för att förbättra den lokala geografiska indelningen och noggrannheten i sin riktade marknadsföring och samtidigt uppfylla de ökande kraven från premiumkunder och deras annonsörer. 360 Polaris är ett system som fungerar på alla format och enheter – inklusive video, lokal annonsering, rik media och displayannonser – och därför är det viktigt att Improve Digital kan identifiera konsumentens geografiska plats och leverera riktade och korrekt optimerade annonser. Genom att bygga in NetAcuity Edge™ kan beställare av systemet från Improve Digital få en bättre förståelse av var slutkunderna befinner sig. Annonserna visas därför med oöverträffad precision på flera olika enheter. Det finns även extra möjligheter till riktad marknadsföring genom användning av ytterligare databaser från Digital Element med uppgifter om anslutningstyp, Internetleverantör och mobilleverantör.

”Vårt företag bygger på förmågan att erbjuda noggranna insikter om annonser och mottagargrupper med högt mervärde. Vi är en betrodd och transparent samarbetspartner för våra kunder. Vi arbetar alltid med kundens intressen i främsta rummet. Bland våra kunder hittar man utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag,” säger Garry Turkington som är Chief Technology Officer hos Improve Digital. ”Kvaliteten på den service vi levererar är beroende av tillförlitliga, transparenta och betrodda datakällor, och Digital Elements system för geografisk lokalisering breddar och kompletterar vårt produkterbjudande både globalt och lokalt, vilket stärker vår marknadsposition ytterligare.”

NetAcuity Edge från Digital Element kombinerar traditionell infrastrukturanalys med insikter som hämtas från ett nätverk av globala företagspartners i syfte att kartlägga Internet på ett bättre sätt. Resultatet är den mest detaljerade och exakta hyperlokala lösningen för geografisk lokalisering – ett system där användaren förblir anonym och stränga standarder efterföljs för slutanvändarens sekretess.

Charlie Johnson är Vice President för Digital Element i Storbritannien och Irland, och han säger så här: ”Improve Digital är en ledande aktör inom videoannonsbranschen. Företagets förmåga att skapa en premiumtjänst för innehållsleverantörer bygger på högkvalitetsdata som kan användas som underlag för exakta riktade marknadsföringsprofiler. Detta blir möjligt tack vare integrationen av våra detaljerade hyperlokala data i 360 Polaris-plattformen. Vi ser fram emot att hjälpa dem uppnå de standarder som förväntas av deras imponerande kundbas.”

Improve Digital ansluter sig till Digital Elements högprofilkunder där vi bland annat hittar: Disney Interactive, Sony Pictures, CNN, BBC, ESPN, Channel 5, Hulu, CBS Interactive, YouView, Turn, Videology och Teads.tv.

<ENDS>

Om Digital Element

Digital Element har sedan 1999 tagit fram geografiska lokaliseringslösningar som ger relevant innehåll till onlinekampanjer oavsett målgruppernas geografiska placering. Systemen kan användas på både stationära datorer och mobilenheter. Företagets patenterade teknik har certifierats och ackrediterats och levererar åtkomst till exakt och tillförlitlig geografisk lokaliseringsinformation i realtid utan att utgöra något intrång i Internetanvändarnas sekretess. Många av världens största webbplatser, varumärken, annonsnätverk, plattformar för sociala medier och mobiltjänstleverantörer har i över ett decennium förlitat sig på Digital Elements teknik för målinriktad annonsering, lokalt anpassat innehåll, förbättrade analystjänster och hantering av immateriella rättigheter samt upptäckt och förhindrande av bedrägerier. Besök http://www.digitalelementland.com/swe/ för mer information om hur du kan utföra geografisk anpassning i onlinevärlden. Digital Element är en affärsdivision inom Digital Envoy Inc, med huvudkontor i Atlanta och London.

Om Improve Digital

Improve Digital är en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag.

Improve Digitals målsättning är att bygga smarta, effektiva och ansvarsfulla digitala affärssystem för sina företagskunder. Företaget skapar system som gör annonsmarknadsplatser möjliga. Innehållsleverantörer, digitala utgivare och sändningsföretag använder den här tekniken för att generera intäkter från annonser i video, via mobiler och från webben.

Företaget arbetar med över 250 av världens mest kända mediaägare som arbetar med material från 112 000 annonsörer varje månad. Improve Digital är ett Swisscom-företag med kontor i London, Amsterdam, München, Antwerpen, Milano, Barcelona och Paris.

Mer information hittar du på http://www.improvedigital.com/

Contact information

Kontakt
GingerMay PR
Naomi Whittome
Naomi.whittome@gingermaypr.com
+44 (0) 203 642 1124
eller
Improve Digital
Henriëtte Gathier
h.gathier@improvedigital.com
+31 (0) 62 382 4823

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

VGR utrustar läkare med UpToDate, det evidensbaserade beslutsstödet från Wolters Kluwer15.3.2018 15:02Pressmeddelande

Wolters Kluwer meddelar idag att Västra Götalandsregionen (VGR) nu utrustar sina läkare med UpToDate Anywhere – ett mobilanpassat kliniskt beslutsstöd som tillhandahåller den senaste informationen i samband med diagnostik och behandling av patienter. UpToDate anywhere erbjuds till sjukvårdspersonal på regionens samtliga nio sjukhus. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180315005869/sv/ With UpToDate Anywhere, VGR ensures access to the same high quality, evidence-based content across its nine regional general hospitals. (Photo: Business Wire) Västra Götalandsregionen (VGR) ansvarar för sjukvård och medicinsk behandling till över en och en halv miljon invånare. Med UpToDate Anywhere kan VGR säkra samma högkvalitativa, evidensbaserade diagnostik och behandling på samtliga nio allmänna sjukhus i regionen. Det nya beslutsstödet ska minska risken för onödiga och omoderna behandlingsmetoder, och samtidigt säkerst

Westinghouse-styrt konsortium redo att leverera bränsle till VVER-440-reaktorer i Europa13.3.2018 11:46Pressmeddelande

Westinghouse Electric Company och dess åtta europeiska partner i konsortiet tillkännagav idag att de framgångsrikt har slutfört ett EU-finansierat projekt som syftar till att diversifiera kärnbränsleförsörjningen till reaktorer av typen VVER-440 i Europa. Konsortiet har framtagit ett koncept för bränslekonstruktion och fastställt hur tillverkningen och leveranskedjan för att bygga och transportera bränsleknippen tillhörande VVER-440 kan återupprättas, i likhet med vad Westinghouse och ENUSA genomförde för Lovisa kärnkraftverk i Finland 2001–2007. Utöver bränslekonstruktionen har konsortiet infört och verifierat de därtill hörande metoder som ska tillämpas med avseende på licensiering och användning av en ny bränslekonstruktion. ”Genom det här projektet är vi mycket väl förberedda för att tillverka och leverera VVER-440-bränsle till europeiska anläggningar. Därmed har vi skapat ett gångbart alternativ för dagens bränsleförsörjning som kommer från en enda källa”, säger Aziz Dag, Vice Pre

Unga svenskar riskerar sin hörsel i förtid2.3.2018 08:00Pressmeddelande

29 procent av svenskarna utsätter sig själva medvetet för potentiellt farliga volymnivåer och närmare hälften bryr sig inte om att vidta försiktighetsåtgärder i miljöer de känner kan vara skadliga för deras hörsel. Detta framkommer av rapporten ”State of Hearing” som undersöker svenskarnas attityder och beteenden gällande hörsel och som idag publiceras av Cochlear, det världsledande företaget inom implanterbara hörsellösningar. Rapporten lanseras i samband med Världshörseldagen den 3 mars, ett initiativ från Världshälsoorganisationen (WHO), och temat för årets Världshörseldag är Hear the Future. Rapporten har tagits fram för att öka kunskapen kring hur man kan förebygga dövhet och hörselnedsättning, samt stärka hörselvården världen över. Siffror från WHO visar att omkring 466 miljoner människor i hela världen lider av hörselnedsättning. ”State of Hearing”-rapporten avslöjar ett oroväckande riskbeteende hos svenskarna, som i allt större grad kan komma att drabbas av hörselnedsättning. N

TINE förbättrar logistiken med Quintiqs ruttoptimering22.2.2018 15:41Pressmeddelande

Quintiq, dotterbolag till Dassault Systèmes och världsledande inom planering och optimering av personal, logistik, och produktion (supply chain planning and optimization, SCP&O), meddelade i dag att företagets logistiklösning för taktisk planering har resulterat i mer kostnadseffektiva rutter för TINE AS. Efter detta framgångsrika projekt har Norges ledande mejeriproducent nu inlett en andra projektfas för att ytterligare förbättra företagets taktiska planering och utöka lösningen till att omfatta även operativ planering. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180222005938/sv/ Credit: Bo Mathisen Förra året driftsatte TINE den första fasen av Quintiqs lösning, särskilt utformad för att optimera TINE:s leveranser av mjölkprodukter på en taktisk nivå. TINE:s planerare har under årets gång använt Quintiq för att planera leveransrutter till kund från centrala distributionscentraler över hela Norge. De har i och

Occlutech går över till Box för molnbaserad innehållshantering25.1.2018 10:00Pressmeddelande

Box, Inc. (NYSE: BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, meddelade idag att Occlutech flyttat sin personal till Box. Occlutech utvecklar, tillverkar och säljer kardiologiska ocklusionsanordningar och vaskulära implantat. Företagets enheter används för att behandla strukturella hjärtsjukdomar och avvikelser. Occlutech grundades 2003 och säljer idag sina produkter över hela världen. Sedan 2013 har företaget använt Box för att förändra sättet som teamen arbetar i projekt och hanterar innehåll i molnet. – Vi har team som samarbetar i viktiga projekt i flera länder – det är absolut nödvändigt att de har den bästa tekniken för att utföra sitt arbete. Box hjälper oss att förändra sättet vi arbetar med innehåll på i grunden, vilket gör oss mycket mer uppkopplade, effektiva och produktiva säger Fredrik Fernbrant, Chief Information Officer i Occlutech group. – Occlutech är ett av världens ledande företag inom medicinteknik för behandling av strukturella hjärtsjukdomar. Box in

Yonnic GmbH förbättrar geografisk lokalisering för kunder som använder IP-geografisk data från Digital Element22.1.2018 09:03Pressmeddelande

Digital Element, det ledande företaget inom IP-geografisk lokalisering, meddelande idag att Yonnic GmbH, ett spjutspetsföretag på marknadsföringsområdet, har valt NetAcuity-systemet för att ge sina kunder mer effektiva kampanjer. Yonnic säljer märkesrelevant marknadsföring till sina kunder genom att samla in information om konsumenters avsikt och omvandla informationen via sitt eget planeringsverktyg. Företagets kärnsystem heter CloudTDS. Här anpassar man trafik och innehåll baserat på mängder av regler och inställningar, till exempel geografisk markering och enhetsspecifik målinriktad marknadsföring. Genom Digital Elements NetAcuity-data i Yonnics lösning kan man uppgradera den geografiska exaktheten och erbjuda kunderna en mycket noggrann lösning. Det finns även extra datauppsättningar inom IP-intelligens, till exempel anslutningshastighet, mobilleverantör, internetleverantör, hushålls- eller företagsanslutning. Därmed kan Yonnic förstärka sin målinriktning och sina analyser. ”Enligt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum