Business Wire

Improve Digital förbättrar målinriktningen för videoannonser med geografiskt baserad teknik från Digital Element

Dela

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Improve Digital, en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag, har valt NetAcuity Edge som system för geografiskt riktad marknadsföring Företagets kunder kan därmed visa rätt annonser, för rätt mottagargrupp, på rätt plats.

Tekniken från Digital Element har integrerats i 360 Polaris som är Improve Digitals tekniska full stack-plattform för intäktsgenerering. Plattformen riktar sig till leverantörer av innehåll för video, webb och mobil. Den här programbaserade annonslösningen integrerar en premiumannonsserver plus en plattform på leverantörssidan. Systemet hjälper leverantörer att maximera intäkterna på ett helt transparent sätt. Improve Digital har över 250 mediapartners, och samarbetar med ledande företag inklusive Hearst, eBay, IDG och många fler.

Improve Digital valde Digital Element för att förbättra den lokala geografiska indelningen och noggrannheten i sin riktade marknadsföring och samtidigt uppfylla de ökande kraven från premiumkunder och deras annonsörer. 360 Polaris är ett system som fungerar på alla format och enheter – inklusive video, lokal annonsering, rik media och displayannonser – och därför är det viktigt att Improve Digital kan identifiera konsumentens geografiska plats och leverera riktade och korrekt optimerade annonser. Genom att bygga in NetAcuity Edge™ kan beställare av systemet från Improve Digital få en bättre förståelse av var slutkunderna befinner sig. Annonserna visas därför med oöverträffad precision på flera olika enheter. Det finns även extra möjligheter till riktad marknadsföring genom användning av ytterligare databaser från Digital Element med uppgifter om anslutningstyp, Internetleverantör och mobilleverantör.

”Vårt företag bygger på förmågan att erbjuda noggranna insikter om annonser och mottagargrupper med högt mervärde. Vi är en betrodd och transparent samarbetspartner för våra kunder. Vi arbetar alltid med kundens intressen i främsta rummet. Bland våra kunder hittar man utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag,” säger Garry Turkington som är Chief Technology Officer hos Improve Digital. ”Kvaliteten på den service vi levererar är beroende av tillförlitliga, transparenta och betrodda datakällor, och Digital Elements system för geografisk lokalisering breddar och kompletterar vårt produkterbjudande både globalt och lokalt, vilket stärker vår marknadsposition ytterligare.”

NetAcuity Edge från Digital Element kombinerar traditionell infrastrukturanalys med insikter som hämtas från ett nätverk av globala företagspartners i syfte att kartlägga Internet på ett bättre sätt. Resultatet är den mest detaljerade och exakta hyperlokala lösningen för geografisk lokalisering – ett system där användaren förblir anonym och stränga standarder efterföljs för slutanvändarens sekretess.

Charlie Johnson är Vice President för Digital Element i Storbritannien och Irland, och han säger så här: ”Improve Digital är en ledande aktör inom videoannonsbranschen. Företagets förmåga att skapa en premiumtjänst för innehållsleverantörer bygger på högkvalitetsdata som kan användas som underlag för exakta riktade marknadsföringsprofiler. Detta blir möjligt tack vare integrationen av våra detaljerade hyperlokala data i 360 Polaris-plattformen. Vi ser fram emot att hjälpa dem uppnå de standarder som förväntas av deras imponerande kundbas.”

Improve Digital ansluter sig till Digital Elements högprofilkunder där vi bland annat hittar: Disney Interactive, Sony Pictures, CNN, BBC, ESPN, Channel 5, Hulu, CBS Interactive, YouView, Turn, Videology och Teads.tv.

<ENDS>

Om Digital Element

Digital Element har sedan 1999 tagit fram geografiska lokaliseringslösningar som ger relevant innehåll till onlinekampanjer oavsett målgruppernas geografiska placering. Systemen kan användas på både stationära datorer och mobilenheter. Företagets patenterade teknik har certifierats och ackrediterats och levererar åtkomst till exakt och tillförlitlig geografisk lokaliseringsinformation i realtid utan att utgöra något intrång i Internetanvändarnas sekretess. Många av världens största webbplatser, varumärken, annonsnätverk, plattformar för sociala medier och mobiltjänstleverantörer har i över ett decennium förlitat sig på Digital Elements teknik för målinriktad annonsering, lokalt anpassat innehåll, förbättrade analystjänster och hantering av immateriella rättigheter samt upptäckt och förhindrande av bedrägerier. Besök http://www.digitalelementland.com/swe/ för mer information om hur du kan utföra geografisk anpassning i onlinevärlden. Digital Element är en affärsdivision inom Digital Envoy Inc, med huvudkontor i Atlanta och London.

Om Improve Digital

Improve Digital är en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag.

Improve Digitals målsättning är att bygga smarta, effektiva och ansvarsfulla digitala affärssystem för sina företagskunder. Företaget skapar system som gör annonsmarknadsplatser möjliga. Innehållsleverantörer, digitala utgivare och sändningsföretag använder den här tekniken för att generera intäkter från annonser i video, via mobiler och från webben.

Företaget arbetar med över 250 av världens mest kända mediaägare som arbetar med material från 112 000 annonsörer varje månad. Improve Digital är ett Swisscom-företag med kontor i London, Amsterdam, München, Antwerpen, Milano, Barcelona och Paris.

Mer information hittar du på http://www.improvedigital.com/

Contact information

Kontakt
GingerMay PR
Naomi Whittome
Naomi.whittome@gingermaypr.com
+44 (0) 203 642 1124
eller
Improve Digital
Henriëtte Gathier
h.gathier@improvedigital.com
+31 (0) 62 382 4823

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

Breed Reply erbjuder nya investeringsmöjligheter för nystartade IoT-företag12.9.2018 07:00Pressmeddelande

Breed Reply är ledande inom driftinvestering i IoT-företag som befinner sig i startgroparna, och idag har man lanserat ”Best in Breed 8” i ett försök att hitta nya IoT-investeringsmöjligheter i Europa. Inom ramen för ”Best in Breed”-programmet kan nystartade företag som har spännande idéer och produkter relaterade till Sakernas internet (IoT) ansöka till Breed Reply med sina investeringsfall. Utvalda sökande får presentera sina förslag för ett team som har stor erfarenhet av att hjälpa nystartade företag att växa, djupgående kunskap om olika marknader, beprövade meriter vad gäller att utveckla försäljningskanaler och en stabil teknisk grund. Programmet har varit fantastiskt framgångsrikt sedan det först lanserades 2014, och Breed Reply har nu en portfölj som omfattar fler än tjugo innovativa IoT-företag. Vart och ett av dessa företag har mottagit finansiering samt kontinuerlig support och rådgivning i den dagliga verksamheten, inklusive strategisk, kommersiell, marknadsföringsrelaterad

QConnect – Den mest intelligenta, globala, ultrakompakta och robusta kommunikationsenheten15.8.2018 20:23Pressmeddelande

Quake Global, Inc. (QUAKE), som är en ledande leverantör av lösningar på den globala marknaden för sakernas Internet (IoT), meddelade lanseringen av sin avancerade telematikenhet, QConnect™. QConnect är ultrakompakt och kan integreras med fasta och mobila enheter för spårning i realtid samt övervakning och kontroll var som helst och när som helst. Enheten erbjuder en mängd avancerade, trådlösa kommunikationsalternativ inklusive LTE/2G/3G, dubbelbands-Wi-Fi, Bluetooth/BLE, V2X och satellit. Enheten är utformad för att uppfylla en stor mängd varierande krav, alltifrån enkla lågprisenheter för spårning till högpresterande applikationer för videostreaming med flera kanaler. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: https://www.businesswire.com/news/home/20180815005707/sv/ Quake Global’s new QConnect, the most intelligent, global, ultra-compact and rugged communication device available (Photo: Business Wire) QConnect är flexibel och erbjuder unika applika

itslearning vinner betydande upphandling i Frankrike för 338.000 användare27.7.2018 08:00Pressmeddelande

Pays de la Loire i Frankrike har valt itslearning som leverantör av lärplattform, för sina offentliga och privata gymnasier. Plattformen kommer att implementeras på över 600 skolor och användas av 338 000 studerande fr.o.m. september 2018. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: https://www.businesswire.com/news/home/20180727005039/sv/ itslearning Learning Management Platform (Photo: Business Wire) itslearning valdes ut av e-lyco 3, som är en grupp bestående av: Region of Pays de la Loire Académie de Nantes Département de Loire-Atlantique Département de Maine-et-Loire Département de la Mayenne Département de la Sarthe Département de la Vendée Deras mål var att hitta en lärplattform som stödjer pedagogiska strategier, ökar det digitala användandet och bidrar till att förena utbildningssamhället. e-Lyco 3 lovordar itslearning för att vara en innovativ lärplattform som erbjuder helt nya funktioner så som 360-gradersrapportering, kamratgranskning och s

Insulet startar direktverksamhet för sin produktlinje Omnipod® Insulin Management System i Europa2.7.2018 04:30Pressmeddelande

Insulet Corporation (NASDAQ:PODD) (Insulet eller Företaget), marknadsledare inom slanglös insulinpumpsteknik med sitt Omnipod® Insulin Management System (Omnipod System), meddelar i dag att företaget startar direkt kommersiell verksamhet i Europa för försäljning, distribution, kundsupport och produktservice för sitt Omnipod System med start 1 juli. Insulet har etablerat ett särskilt kundtjänstteam, vars uppgift är att ge företagets stora europeiska kundbas förstklassig support. ”Vi är stolta över att ge direkt support till personer med diabetes över hela Europa i dag och i framtiden”, säger Patrick Sullivan, styrelseordförande och koncernchef. ”Vi har ett väl sammansatt team på plats vars enda fokus är att ge kunderna en exceptionell upplevelse och vi är mycket angelägna om att införa skräddarsydd innovation till de lokala europeiska marknaderna.” Sedan juli 2017, då Insulet annonserade sin avsikt att starta distribution, försäljning, marknadsföring, utbildning och support för Omnipod

President Obama kommer till Europa för att tala på Nordic Business Forum21.6.2018 07:58Pressmeddelande

President Obama kommer att resa till Europa för att delta på Nordic Business Forum i Helsingfors den 26–27 september 2018. Obama kommer att tala till en av de största publikerna i Norden och avrunda tvådagarskonferensen med den avslutande konversationen. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: https://www.businesswire.com/news/home/20180621005424/sv/ Europe’s leading business and leadership conference brings President Obama to Helsinki, Finland to speak to business executives and owners. (Photo: Business Wire) Aslak de Silva, VD för Nordic Business Forum: ”Vi är utan tvekan ärade att få vara värd för Obama - men detta ögonblick tillhör verkligen vår publik och Norden som helhet. Det kommer att bli oförglömligt. " Ville Saarikalle, ansvarig för Speaker Relations på Nordic Business Forum: "President Obama är en av de mest anmärkningsvärda ledarna för sin tid. Hans livsresa är unik: från blygsamma förhållanden till president i USA. Det är verkligen en

Box presenterar Box Zones med lagringsmöjligheter i flera regioner24.5.2018 09:00Pressmeddelande

Idag på Box World Tour Europe presenterade Box (NYSE:BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, sitt flaggskepp Box Zones med stöd för flera regioner som ger kunderna möjlighet att lagra data och samarbeta smidigt i Box alla befintliga sju zoner, allt från en enda Box-instans. Box Zones lanserades första gången 2016 och bröt ny mark inom molnbaserad innehållshantering när kunderna fick möjlighet att lagra sina data i valfri region för första gången. Idag står företag inför en situation med nya och alltmer komplexa globala regler och efterlevnad. Box gör det möjligt för företag att ha ännu bättre kontroll över sin datahemvist samtidigt som användarna har en helt friktionsfri samarbetsupplevelse oavsett var de arbetar. "Branschen har aldrig haft ett högre tempo och samtidigt gör regelförändringar som dataskyddsförordningen och den ständigt föränderliga säkerhetsmiljön det ännu mer komplext, och det blir allt svårare att skapa en digital arbetsplats där anställda får den

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum