Norrköpings kommun

Inbjudan: pressträff i samband med byggnads- och miljöskyddsnämnden

Dela

Med anledning av byggnads- och miljöskyddsnämndens sammanträde hålls en pressträff i samband med nämnden.

De ärenden som tas upp vid pressträffen gäller beslut i bygglovsärenden för

  • Västra Strömsholmen 1, uppförande av hotell
  • Tränaren 1, uppförande av moské

Datum: onsdagen den 15 november
Tid: klockan 14.30
Plats: Prövningen, plan 5 i förvaltningshuset Rosen 
Medverkande: Reidar Svedahl (L), ordförande byggnads- och miljöskyddsnämnden
Anna Amrén, chef bygg- och miljökontoret
Marita Eriksson, bygglovschef
Elin Lindqvist, bygglovshandläggare och samordnare bygglov
Representant från fysisk planering

Media hälsas välkommen. Vänligen anmäl närvaro i receptionen. 

Kontaktperson:
Anna Amrén
Titel: chef bygg- och miljökontoret
Telefon: 011-15 13 01 eller 0730-20 13 01

__________________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Let's create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken som börjar byggas 2017. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://www.norrkoping.se/

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

​Norrköping del av globala Music Tech Fest 201816.7.2018 10:35Pressmeddelande

Norrköping har bjudits in till Music Tech Fest för att presentera sig som en av UNESCO:s kreativa städer. I samband med det finns nu möjligheten att visa upp musikteknologi och innovationer med koppling till Norrköping för hela världen. Under Music Tech Fest (MTF) kommer Norrköpings citykärna med fokus på industrilandskapet även att ljudsättas på ett interaktivt sätt, där Norrköpingsbor och lokala musiker bjuds in att bli en del av eventet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum