Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till digital presskonferens inför OS 2022

Dela

Sveriges Olympiska Kommitté och Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till digital presskonferens onsdagen den 19 januari där Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg presenterar Sveriges trupp till OS i Peking.

Damhockeyn vid OS i Peking avgörs 3–17 februari. Sverige spelar i samma grupp som Danmark, Japan, Kina och Tjeckien (se spelschema nedan).

Presskonferensen där truppen presenteras sker i digital form och du anmäler ditt deltagande till Damkronornas presschef Linus Hugosson.

Tid: 19 januari kl 13.00 via Microsoft Teams
Medverkande: Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg samt representanter från Sveriges Olympiska Kommitté.

Anmälan:
Du anmäler deltagande till Damkronornas presschef Linus Hugosson senast den 18 januari. På morgonen 19 januari skickas en länk ut för den digitala presskonferensen. Efter presentationen av truppen ställs frågor i det digitala mötet.

Program OS-samling

Damkronorna samlas 22 januari i Jonstorp/Ängelholm för träningsläger inför OS. Den 25 januari spelas en träningsmatch mot Danmark i Jonstorps Ishall. Den 27 januari avreser Damkronorna till Peking.

Samlingen är stängd för allmänhet och media.

Spelschema OS

Damkronornas spelschema (lokala tider)

3 februari
16.40 Japan–Sverige

5 februari
16.40 Tjeckien–Sverige

7 februari
21.10 Sverige–Kina

8 februari
21.10 Sverige–Danmark

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum