Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till digital presskonferens inför U18-VM

Dela

Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till digital presskonferens onsdagen den 22 december där förbundskapten Madeleine Östling presenterar Sveriges trupp till U18-VM i Linköping och Mjölby.

2022 IIHF ICE HOCKEY U18 WOMEN'S WORLD CHAMPIONSHIP spelas i Linköping och Mjölby den 8–15 januari. Deltagande länder är: Grupp A: USA, Kanada, Ryssland, Finland. Grupp B: Sverige, Tjeckien, Schweiz, Tyskland.

Presskonferensen sker i digital form och du anmäler ditt deltagande till Svenska Ishockeyförbundets kommunikationsansvariga Emma Spennare.

Tid: 22 december 13.00 via Microsoft Teams
Medverkande: Förbundskapten Madeleine Östling

ANMÄLAN TILL PRESSKONFERENS:

Du anmäler deltagande till Svenska Ishockeyförbundets kommunikationsansvariga Emma Spennare senast den 21 december. På morgonen den 22 december skickas en länk ut för den digitala presskonferensen. Efter presentationen av truppen ställs frågor i det digitala mötet.

PRESSACKREDITERING/MEDIEBEVAKNING UNDER U18-VM

För att bevaka U18-VM krävs ackreditering. Turneringen spelas i en ”bubbla” vilket gör att du behöver ackreditera dig för att komma åt de digitala pressträffarna efter matcherna. Information om hur du ackrediterar dig kommer i samband med presskonferensen den 22 december.

SVERIGES GRUPPSPELSMATCHER UNDER U18-VM

8 januari
16.00 Sverige – Tyskland, Stångebro Ishall

9 januari
16.00 Schweiz – Sverige, Stångebro Ishall

11 januari
16.00 Sverige – Tjeckien, Stångebro Ishall

Länk till komplett spelschema

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum